020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Blyertsstift

   Blyertsstift - Köpguide

   Stort utbud av blyertsstift för påfyllning till dina stiftpennor. Botanisera i vårt breda utbud av marknadsledande märken såsom Staples, Staedtler, Pilot, ENO och många fler. Passar alla typer av verksamheter, från konferens till skola, kontor och för den som arbetar hemma.

   Billiga blyertsstift online

   Stiftpennor är ett populärt sätt att slippa ödsla tid och energi på att vässa. Du kan istället enkelt klicka fram blyertsen genom att trycka på toppen av pennan. Se till att alltid ha ett lager inne med stift i tjocklekarna som passar dina pennor: det framgår på förpackningen vilken tjocklek som passar för respektive penna. Genom att köpa hem ett lager ser du till att ligga steget före och inte skapa onödiga hinder för din verksamhet. Se till att det finns olika tjocklekar i ditt lager – vi har ett billigt utbud av de vanligaste märkena och tack vare det låga priset finns det inget som står i vägen för att beställa hem en kartong extra.

   Beställ dina reservstift från Kontorsgiganten idag och passa på att lägga till något mer i din varukorg. Vi har snabb och smidig leverans och ett gigantiskt utbud av allt du kan tänkas behöva för din verksamhet. Lägg din beställning innan klockan 13:30 så packar vi varorna samma dag.

   Billiga blyertsstift online

   Vi tycker det ska vara enkelt att hitta precis det man behöver till sitt kontor. Genom att erbjuda allt inom arbetsplats och ergonomi ser vi till att våra kunder enkelt kan beställa det de behöver från oss. Från minsta blyertsstift till pennhållare och papper – och vidare till stora förvaringslösningar, har vi gjort det enkelt för våra kunder att hitta precis det som behövs för att hålla en verksamhet levande.

   Klicka dig in på den varan du vill ha och kontrollera att det är rätt storlek på dina stift. Tunnare storlekar är bra för dig med lätt hand, medan den som vet med sig att den trycker lite hårdare med pennan kommer lättare undan med grövre tjocklekar. Har du några frågor? Kontakta vår eminenta kundservice som hjälper dig att hitta det du behöver.

   Ladda mer
   24 av 74