020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Bordsräknare

   Bordsräknare - Köpguide

   Letar ditt företag efter en praktisk bordsminiräknare för att underlätta de dagliga beräkningarna? På Kontorsgiganten erbjuder vi ett brett utbud av bordsminiräknare som passar perfekt för företag i olika branscher och verksamheter. Våra noggrant utvalda produkter från bland annat Casio och Sharp är kända för sin tillförlitlighet och högpresterande kapacitet, vilket gör dem till oumbärliga verktyg för effektiva beräkningar.

   Effektivisera ekonomiavdelningen med en bordsminiräknare

   På ekonomiavdelningar är snabb och exakt beräkning avgörande för att upprätthålla en välorganiserad och framgångsrik verksamhet. Med en bordsminiräknare från Kontorsgiganten kan er ekonomiavdelning dra nytta av avancerade funktioner som underlättar komplexa beräkningar, inklusive räntebetalningar, investeringsanalyser och budgetplanering.

   Lita på en bordsminiräknare när kassan krånglar i butiken

   I detaljhandeln kan det uppstå situationer när kassasystemet inte fungerar som det ska. I dessa situationer kan en bordsminiräknare vara en ovärderlig backup-lösning.

   Optimerad inlärning på skolor och universitet med bordsminiräknare

   På skolor och universitet spelar bordsminiräknare en avgörande roll för matematik- och vetenskapsstudenter. Våra modeller är enkla att hantera och har många funktioner, vilket ger elever och studenter möjlighet att utforska och förstå matematikens värld på ett mer effektivt sätt.

   Andra användningsområden för bordsminiräknare

   Bortsett från ovan nämnda exempel finns det en mängd andra situationer där en bordsminiräknare kan vara oumbärlig. Exempelvis kan arkitekter och ingenjörer använda dessa enheter för att snabbt utföra komplexa beräkningar vid ritning och konstruktion. Inom medicinsk forskning kan bordsminiräknare användas för statistisk analys av experimentella data. Till och med restauranger och cateringföretag kan ha nytta av bordsminiräknare vid beräkning av recept och portioner.

   Brett utbud av bordsminiräknare på Kontorsgiganten

   På Kontorsgiganten har vi ett omfattande utbud av bordsminiräknare som uppfyller de högsta standarderna för prestanda och pålitlighet. Utforska vår webbplats och hitta den perfekta bordsminiräknaren för verksamheten.

   Köp in fler produkter till ditt företag

   Utöver bordsminiräknare erbjuder Kontorsgiganten ett brett utbud av andra produkter som kan vara användbara för företag. Exempelvis erbjuder vi skrivare och multifunktionsenheter för utskrift, kopiering och scanning. Vi har också ett stort sortiment av bläckpatroner och tonerkassetter för att hålla er utrustning igång. För att hålla din kontorsorganisation i ordning har vi ett urval av pärmar, mappar och andra kontorsmaterial. Upptäck vårt sortiment och hitta allt du behöver för ditt företag på Kontorsgiganten.

   Ladda mer
   24 av 29