020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Luktförbättrare

   Luktförbättrare - Köpguide

   Slipp oönskade dofter med våra luktförbättrare och luktborttagare. På Kontorsgiganten erbjuder vi ett stort sortiment av luktförbättrare i olika former, som spray, doftblock, luftfräschare och urinoarmattor. Här hittar du produkter från ledande varumärken, särskilt framtagna för att erbjuda en snabb och långvarig lösning mot oönskade dofter i olika miljöer. Oavsett om du vill bli av med dålig lukt på toaletter, i soprum, omklädningsrum, kök eller någon annanstans, har vi det du behöver för att hålla ditt utrymme luktfritt.

   Omedelbar effekt med luktförbättrande spray

   Med luktförbättrare i sprayform får du en omedelbar effekt, perfekt för att snabbt fräscha upp till exempel toaletter. Hos oss hittar du spray i en mängd olika dofter, från diskret blommiga toner till uppfriskande citrus. I vårt sortiment finns enklare sprayer som maskerar odören med en trevligare doft, och mer kraftfulla sprayer som är antibakteriella och eliminerar själva källan till problemet.

   Automatiska luktförbättrare eller doftblock för varaktig fräschhet

   Att lyckas bibehålla en konsekvent ren och fräsch doft i utrymmen där många människor rör sig kan vara en utmaning. För rum där en konstant behaglig doft önskas är doftblock ett idealiskt val. Doftblocken, som placeras diskret i ett hörn eller på en hylla, avger en ständig men inte överväldigande doft som håller utrymmet fritt från dålig lukt. Behövs en lite starkare lösning hittar du också automatiska luktförbättrare i vårt sortiment. Dessa känner av miljön och sprayar med olika intervall beroende på hur mycket som behövs, och sprider en konstant och behaglig doft utan någon manuell hantering.

   Mer för ditt kontor hos Kontorsgiganten

   Förutom vårt sortiment med luktförbättrare erbjuder vi även ett urval av dispensrar, hållare och refillflaskor för att säkerställa att din produkt fungerar så effektivt som möjligt.

   Dessutom hittar du en rad andra produkter för att hålla ditt kontor rent och välkomnande, från allmänna rengöringsmedel till specialprodukter för olika ytor. Köp ditt städmaterial online hos oss och få det levererat direkt till dörren. Glöm inte att fylla på städförrådet med diskmedel, toalettpapper och tvål!

   Ladda mer
   24 av 79