020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Ritmaterial

   Ritmateriel - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten hittar du ett brett utbud av ritmaterial såsom passare, gradskiva och skissblock. Alla oumbärliga redskap när du ska skissa och rita snäva vinklar och linjer. Perfekt för alla kreativa verksamheter såsom skolor, reklambyråer, arkitektkontor och byggkontor. Allt ritmaterial du kan köpa hos oss håller hög kvalitet och tål att användas i många år framöver, trots detta har de ett lågt pris.

   Ritmaterial för alla typer av uppgifter

   Vi har ritmaterial för alla typer av uppgifter. Om det så gäller att skapa seriösa ritningar av hus eller lära sig räkna vinklar på mattelektionen i skolan. Hos oss hittar du bland annat följande:

   • Passare - Passare är ritmaterial som är ett måste i skolverksamheten när elever ska lära sig om vinklar och att rita och räkna. Vi har passare i en mängd olika varianter som gör det enkelt att rita runda ringar och böjda linjer.
   • Gradskiva - En gradskiva använder du för att snabbt och enkelt kunna mäta och räkna på vinklar. Denna typ av ritmaterial används flitigt på kontor där man gör mycket ritningar såsom arkitektkontor och byggkontor. Vi har bra gradskivor med gummi på baksidan som ger ett perfekt grepp och inte halkar runt på pappret.
   • Skissblock - Vi har skissblock av högsta kvalitet med tåliga blad och ett hårt skal så att du enkelt kan ta med dig blocket utan att riskera att dina skisser förstörs. Här kan du rita allt från kladd till husritningar.

   Köp ritmaterial och mycket mer hos oss på Kontorsgiganten

   Hos oss på Kontorsgiganten kan du köpa all typ av ritmaterial. Förutom passare, gradskiva och block kan du även hitta mängder med linjaler, pennor, färg och papper i många olika varianter. Vi är Sveriges största varuhandel för kontorsvaror med över 50 000 artiklar i vårt sortiment och levererar alltid allt snabbt och smidigt till dörr eller postombud.