020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Britspapper & Bänkpapper

   Britspapper & Underlägg - Köpguide

   Håll en hög nivå på hygienen genom att använda britspapper eller bänkpapper. Inom vård och omsorg är det både bra och viktigt för att värna om vårdpersonal och patienter. Även på massagesalongen kan det behövas. Vi har bänkpapper på rulle eller på ark i olika storlekar.

   Vi uppfyller högt ställda krav på bänkpapper

   Inom all vård ställs det höga krav på hygien och säkerhet. Bänkpapper från våra leverantörer uppfyller de krav som ställs, både vad gäller materialval, hygienkrav och slitstyrka. Hitta britspapper i olika bredd såsom 40 cm eller 60 cm. Men det finns även andra storlekar beroende på hur britsarna ser ut.

   När det krävs god uppsugningsförmåga

   Gäller det bara enklare undersökningar kan britspapper på rulle räcka gott och väl. Ska du däremot använda bänkpapper till kuvöser, massagesängar eller sängar bör pappret vara mjukt och ha god uppsugningsförmåga. Fluffiga ark som används för engångsbruk är lämpliga för den här typen inom vården samt lakanskydd eller engångslakan som även passar bra inom äldrevård. Dessa är framtagna för att jämnare fördela vätska och fukt. Du kan även välja papper med spärrskikt som står emot extra mycket smuts.

   För tandläkarmottagningar eller salonger kan du också beställa dentalservetter i olika nyanser.

   Andra förbrukningsartiklar

   Utöver brits- och bänkpapper kan det behövas andra förbrukningsvaror som hör vården till. Här på Kontorsgiganten har vi ett stort utbud av allt inom rengöring och kroppsvård Men vi har naturligtvis också ett brett sortiment av sjukvårdsutrustning som förband och säkerhetsutrustning.

   Prisvärt bänkpapper hos Kontorsgiganten

   Hos oss hittar du prisvärt britspapper i olika storlekar och färger oavsett vad det ska användas till. Alla i hög kvalitet som uppfyller kraven. Välj mellan olika antal ark i förpackningen eller en rulle i x antal meter beroende på vad just din vårdinrättningen eller salong behöver. Vi levererar snabbt och smidigt och alltid till en billig frakt.

   Ladda mer
   24 av 33