020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Hushållspapper

   Hushållspapper - Köpguide

   Alla på företaget eller organisationen förtjänar god hygien. Hushållspapper har en rad användningsområden, inte bara för att torka händerna med. Här på Kontorsgiganten hittar du billigt hushållspapper i enklare eller högre kvalitet från varumärken som Katrin, TORK, Lambi och Brighton.

   Hushållspapper för alla miljöer

   På Kontorsgiganten hittar du ett stort utbud av hushållspapper som passar för alla miljöer; offentliga som på mindre kontor eller i föreningar. Vissa hushållspapper lämpar sig dock bättre i miljöer med lägre förbrukning medan andra passar i offentliga utrymmen där det rör sig mycket folk. Letar du efter billigt hushållspapper med lägre uppsugningsförmåga kan papper av returfiber från Katrin Basic eller Tork bli det utmärkta valet. Önskar du ett premiumpapper med vitare utseende och mjukare touch är Lambi hushållspapper eller Tork Premium två riktigt bra val. Vi har även toalettpapper från i stort sett samma varumärken.

   Lambi hushållspapper för det exklusiva klientelet

   Lambi är känt för sitt mjuka och ljusa hushållspapper, de tillverkar även toalettpapper av samma höga kvalitet. Pappret har god uppsugningsförmåga och när du torkar upp något går det snabbt och smidigt och lämnar efter sig en ren och torr yta. Med Lambi hushållspapper kan du torka händer, livsmedel eller torka upp spill från köksbänken eller bordet. Perfekt att ha i lagret på kontoret eller i köket på arbetsplatsen.

   Dispensers som alternativ till vanliga hushållsrullar

   Om du önskar ge folk ett proffsigare intryck kan det vara värt att skaffa torkrullar istället för hushållspapper. Det ger lägre förbrukning samtidigt som det också är mer hygienisk eftersom ingen annan rör vid pappret.

   Köp hushållspapper billigt på Kontorsgiganten

   När du handlar hos oss på Kontorsgiganten kan du vara säker på att få bra kvalitet till ett bra pris. Vi är en av Sveriges störst växande kontorsvaruhandel på nätet och har alltid ett brett sortiment att erbjuda för alla typer av verksamheter. Handla hos oss till billig frakt och få din order inom 1- 3 arbetsdagar.