Varukorg

ProduktAntalTotalt

Tom

020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 69kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Handträningsboll

   Handträningsbollar - Köpguide

   På Kontorsgiganten hittar du handträningsbollar från JobOut och StandUp Active till låga priser. En handträningsboll, även kallad för stressboll, är en boll för handträning som du kan använda under arbetsdagen för att öva upp din styrka och koordination i hand och fingrar. Välj mellan flera olika motstånd samt olika färger för att hitta den som passar bäst för din nivå.

   Stressboll i flera varianter

   En stressboll är ett utmärkt redskap för att träna alla dina muskler i fingrar, hand och underarm. Den är liten så du kan ha den liggandes bredvid dig på arbetsplatsen för att ta upp och använda några gånger under dagen. Den lilla storleken gör den även enkel att ta med på resan eller ha liggandes i handväskan. Vi har handträningsbollar med olika hårdhet:

   • Lätt - En lätt handträningsboll är perfekt för dig som kanske har en skada i handen och behöver rehabilitering eller när du vill börja enkelt.
   • Medium - Motståndsnivån medium passar för dig som vill ha lite mer motstånd men ändå inte behöva ta i allt för mycket. En boll för handträning som fortfarande är avkopplande att sitta med.
   • Hård - En hård handträningsboll är till för dig som redan är stark men vill behålla styrkan i dessa muskler. Med denna får dina händer ett ordentligt träningspass.

   Tänk på att en handträningsboll kan även användas som stressboll för stressigare perioder på jobbet. Du får då utlopp för din stress och kan bli lugnare genom att klämma på bollen.

   Köp handträningsboll här på Kontorsgiganten

   Hos oss på Kontorsgiganten kan du köpa handträningsbollar av hög kvalitet till låga priser. Alla är gjorda av bästa material och tål att användas länge framöver. Förutom handträningsbollar kan du även köpa ergonomiska hjälpmedel såsom balansbrädor och sittdynor som hjälper dig att aktivera hela kroppen.

   Beställ idag och allt levereras snabbt och smidigt direkt till dörr eller postombud!

   Populär
   Handträningsboll JobOut Medium
   Handträningsboll JobOut Medium
   98 kr/st

   1-2 dagar

   Handträningsboll THERA-BAND blå
   Handträningsboll THERA-BAND blå
   239 kr/st

   Beställningsvara

   Handträningsboll THERA-BAND grön
   Handträningsboll THERA-BAND grön
   209 kr/st

   Beställningsvara

   Handträningsboll THERA-BAND röd
   Handträningsboll THERA-BAND röd
   193 kr/st

   Beställningsvara