020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Tvättmedel

   Tvättmedel - Köpguide

   Hotellverksamheter, städfirmor och fabriker har behov av tvättmedel, oftast dagligen. Hos Kontorsgiganten hittar du tvättmedel för kontor och företag i olika branscher för dig som tvättar mycket och ofta. Vi har alltifrån mindre förpackningar upp till tvättmedel i storpack vilket blir mer prisvärt om du behöver stora mängder.

   Tvättmedel för kontor

   Även på kontor kan det behöva tvättas då och då. Beroende på hur mycket ni tvättar och vilken verksamhet ni har så har vi olika storlekar på tvättmedelsförpackningar. Kontor kan ofta behöva tvätta en aning mindre än till exempel hotellverksamheter, restauranger och städfirmor så fundera på hur mycket tvättmedel just du behöver lagra upp med.

   För hemmakontoret

   Har du ett hemmakontor och behöver tvätta mycket hemma så kan vi rekommendera en normal mängd tvättmedel, för både kulörtvätt och vittvätt. Skrolla igenom vårt utbud för att se vilket tvättmedel som passar dig.

   Tvättmedel i storpack för hotell, café och restaurang

   Inom hotell, café och restaurang samt i storkök tvättas det flitigt. Handdukar, lakan och morgonrockar ska alltid hållas rena på hotell och på restauranger är det bordsdukar, handdukar och andra typer av textilier som alltid behöver vara rena för att hålla god hygien.

   Tvättmedel i storpack är då alltid bra att ha eftersom det resulterar i färre omkostnader och en gynnsam tvätthantering. Eftersom Livsmedelsverket kan göra oanmälda påhälsningar är det viktigt att du alltid låter hygienen komma i första hand. Vi har både tvättmedel och sköljmedel samt andra rengöringsprodukter för din verksamhet. Här följer ett urval:

   • Tvättmedel kulör
   • Tvättmedel vit
   • Allergivänligt tvättmedel som också är extra skonsamt mot textilier
   • Flytande tvättmedel
   • Pulvertvättmedel
   • Tvättkapslar
   • Mopptvättmedel
   • Tvättpåsar

   Kanske du även behöver ytterligare material utöver tvättmedel. Vi har städvagnar att sätta rengöringsprodukter och tvätt på, samt avfallssäckar och påsar för att samla upp skräp, textilier eller annat i.

   Snabba leveranser hos Kontorsgiganten

   Hos Kontorsgiganten kan du vara säker på att din order kommer fram snabbt. Vi levererar på 1-3 arbetsdagar, till valfritt ombud eller till dörren. Fri frakt över ordrar på 995 kr.

   Ladda mer
   24 av 91