020-10 00 09 Vardagar 8.30-17.00 Fraktfritt hela landet Över 995 kr. Annars endast 68 kr Snabb leverans Order före 13.30 skickas samma dag Alla betalsätt Faktura, e-faktura & Klarna Hemleverans - Nyhet! Full kontroll med MyPack Home
Visa priser:

Bläck & Toner


 Visa alla skrivare »

Information

  • Gratis frakt från kr, annars kr
  • Leverans inom 1-2 arbets- dagar på de flesta varor
  • Betalsätt företag: Faktura och kort
  • Betalsätt privat: Faktura, kort, bank och konto via Klarna

Toner HP CF540A 203A Svart

Art. nr 157228

 st
Utformade att fungera första gången, och varje gång
Upplev förstklassig utskriftskvalitet med HP-originalbläckpatroner som har utformats för livfulla färger, tydlig text och djupa svarta nyanser för stor effekt. Skriv ut med trygghet HPs originalpatroner har utformats med miljön i åtanke för enkel återvinning och mindre avfall.

HPs originalbläckpatroner är de enda patroner som har utvecklats specifikt för HP-skrivare för tillförlitlig kvalitet, enhetlig prestanda och tillförlitligt resultat. Skriv ut mer och få fler sidor med kassetter med hög kapacitet som tillval. Teknik som mäter utskrifter spårar tonernivåer intelligent, så att du kan vara säker på hur mycket toner som finns kvar i kassetten. HPs originaltoner med JetIntelligence har utvecklats specifikt för att passa skrivarens eller MFP-enhetens höga hastighet för utskrifter av professionell kvalitet.

Innovativ teknik för bedrägeribekämpning hjälper till att identifiera om en kassett är HP-original, använd eller förfalskad, så att du vet att du får den äkta HP-kvalitet du betalar för.

Börja skriva ut på en gång. Byt snabbt ut dina kassetter med automatisk borttagning av förseglingen och lättöppnad förpackning.
Artikelnummer:157228
Originalnummer:CF540A
EAN:190781107088
Varumärke:HP

© Kontorsgiganten 2002-2020

Close

{{ alertService.alerts[0].message }}