020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Toner och Bläckpatroner

   Toner & Bläckpatroner - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten har vi ett stort utbud av toner till skrivare från varumärken som Brother, Canon, HP och Epson. Även om många företag idag satsar mer digitalt finns det avtal och andra dokument som behövs skrivas ut på papper. Vi har toner och bläck till skrivare som ger perfekta utskrifter både i svart och färg. Hos oss kan du fylla på kontorets lager med billiga bläckpatroner och toner så att ni aldrig blir utan och inte kan skriva ut viktiga papper.

   Bläck och toner till skrivare

   Skillnaden mellan toner och bläck till skrivare är att toner används till laserskrivare och bläck till bläckstråleskrivare. Toner är ett pulver medans bläck är flytande. Var därför noga med att kontrollera vilken typ av skrivare ni har på kontoret innan du handlar. Kontrollera även att bläckpatronen eller tonern är kompatibel med skrivarmodellen. Klicka in på respektive toner eller bläckpatron för att se vilken skrivarmodell de är kompatibla med. Behöver du hjälp med att välja rätt är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på Kontorsgiganten så hjälper någon av våra experter dig.

   Billiga toner och bläckpatroner från välkända varumärken

   Vi har billiga toner och billiga bläckpatroner från flera kända varumärken som passar i deras skrivare. Några av de toner och bläckpatroner du hittar hos oss är följande:

   • Brother
   • Canon
   • HP
   • Epson
   • Samsung

   Här kan du köpa bläckpatroner och mycket annat

   Kontorsgiganten är Sveriges största kontorsvaruhandel och vi har ett stort utbud av produkter för kontor och företag. Förutom billiga bläckpatroner och toner för skrivare har vi mängder med kontorsmaterial, IT och elektronikprodukter samt produkter för vård och omsorg. Vi har alltid snabba leveranser och varorna levereras direkt till dörr eller postombud.

   Ladda mer
   24 av 6311