020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Häftklammer

   Häftklammer och tillbehör - Köpguide

   Det finns inget mer irriterande än att häftklamrarna är slut i häftapparaten när du ska häfta ihop viktiga papper och dokument. Undvik att stå utan häftklamrar genom att se till att alltid ha ett förråd med dem att fylla på när den sista häftklammern i apparaten tagit slut. Här på Kontorsgiganten kan du även köpa häftklammerborttagare och häftapparater. Perfekta för industri, lager, skolor och kontor.

   Häftklamrar från stora varumärken

   Vi har häftklammer från varumärken som Rapid, Staples och Omnipress. Självklart kan du även hitta relevanta tillbehör. Något att ha i åtanke är att köpa häftklämma som häftar även tjockare dokument eller pappersbuntar utan att släppa. En idé är att titta efter hur många ark just en specifik häftapparat med häftklämma kan häfta ihop vilket brukar stå i produktbeskrivningen.

   Stora och små förpackningar av häftklamrar

   Ju mer du behöver häfta desto större volymer av häftklamrar behöver du. På ett kontor där många dokument skickas och hanteras behövs det vanligen större förpackningar på kanske 1000 eller till och med 5000 häftklämmor.

   OBS ! Kontrollera så att din häftklämma passar till den apparat du köper eller redan har. Det avgör du genom att kika på häftklammerns benlängd. I våra produktbeskrivningar står det vilka häftapparater klamrarna är kompatibla med samt vilken benlängd klammern har.

   Gör häftningen snyggare

   För en snyggare och hållbar häftning av viktiga dokument för att eventuellt skicka till kunder; använd gärna häftklamrar med färg. Du kan till exempel hitta förpackningar med blå, gula, gröna och röda häftklämmor.

   Häftklamrar med god häftkapacitet

   Oavsett hur många ark du ska häfta, det vill säga hur stor häftningskapaciteten är, så hittar du alltid rejäla häftklämmor som passar olika sorters dokument här i vårt utbud. Samtliga häftklämmor är gjorda av stark galvaniserad ståltråd för att hålla dokumenten på plats.

   Köp dina häftklamrar till lågt pris här på Kontorsgiganten. Du får beställningen snabbt och smidigt på max tre arbetsdagar och såklart alltid till billig frakt. Det lönar sig att handla kontorsvaror på Kontorsgiganten.

   Ladda mer
   24 av 131