020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Korthållare passerkort

   Passerkorthållare - Köpguide

   Som företag eller verksamhet är det viktigt att ha kontroll på vem som har tillgång till vilka utrymmen. En effektiv och enkel lösning på detta problem är att använda korthållare med passerkort eller så kallade ID-korthållare för att visa vem du är och var du har för behörighet. Dessa små och praktiska tillbehör är ett måste för alla som arbetar inom områden där säkerhet och övervakning är avgörande. Välj mellan fästen som nyckelringar eller fästen runt halsen.

   Fördelar med ID hållare

   • Ökad säkerhet - ID-kort i hållare ger en extra nivå av säkerhet för företag och verksamheter genom att säkerställa att endast auktoriserade personer har tillgång till specifika områden. Genom att tillhandahålla ID-korthållare till anställda kan företag och verksamheter enkelt identifiera vem som har tillträde till vilket område.
   • Praktiskt och bekvämt - ID-korthållare är praktiska och bekväma eftersom de kan bäras runt halsen eller på en klämma. De kan enkelt tas av och på, vilket gör det enkelt för anställda att visa upp sitt passerkort när det behövs.
   • Profilerande - Korthållare med passerkort kan också användas som marknadsföringsverktyg. Företag och verksamheter kan trycka sitt företagsnamn och logotyp på korthållarna. Det i sin tur ökar varumärkesmedvetenheten och ger en professionell profil.

   Praktisk användning av en ID-korthållare

   ID-korthållare är användbara i en rad olika miljöer, inklusive:

   • Kontorsbyggnader
   • Skolor och universitet
   • Sjukhus och vårdinrättningar
   • Fabriker och produktionsanläggningar
   • Butiker och köpcentrum
   • Idrottsanläggningar och arenor

   Korthållare med jojo

   Korthållare med jojo är en praktisk lösning för dem som behöver visa upp sitt passerkort ofta. Jojo-hållaren låter användaren dra ut korthållaren när det behövs och sedan enkelt släppa tillbaka den när den inte används. Detta gör det enklare för anställda att visa upp sitt passerkort och minskar risken för att kortet tappas bort.

   Köp korthållare passerkort på Kontorsgiganten

   Kontorsgiganten erbjuder ett brett utbud av korthållare med passerkort, från enkla ID-korthållare till mer avancerade korthållare med jojo. För att göra det ännu mer bekvämt kan du också köpa jojo hållare för att fästa korthållarna på. Titta gärna på andra relevanta produkter som företag och verksamheter ofta behöver, till exempel kameraövervakning för att öka säkerheten ytterligare, eller allt inom sjukvård om du arbetar i en vårdinrättning.

   Så om du vill öka säkerheten och effektiviteten på din arbetsplats, kolla in Kontorsgigantens sortiment av korthållare och passerkort och andra relevanta produkter idag!

   Ladda mer
   24 av 62