020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Häftmassa

   Häftmassa o fästkuddar - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten har vi ett stort utbud av häftmassa och fästkuddar från kvalitativa varumärken såsom Tesa, Faber-Castell, Office och Scotch. Alla är skonsamma både mot underlag och mot det du ska fästa för att inte riskera att något skadas. Det blir inga spår efter och häftmassan kan återanvändas flera gånger för att undvika slit och släng. Perfekt i exempelvis skolverksamheten eller på kontor när du behöver sätta upp information.

   Fäst med häftmassa och fästkuddar

   Häftmassa och fästkuddar är det ultimata verktyget när du behöver fästa något på väggen såsom en pappersutskrift med information eller andra saker som du vill ska sitta fast såsom sladdar. Häftmassa har många användningsområden och fungerar alltid perfekt så länge det du ska fästa inte är för tungt. Hos oss hittar du bland annat följande:

   • Häftmassa - Ett perfekt alternativ till tejp och spik när du vill vara rädd om underlaget. Häftmassa är återanvändningsbart då den inte torkar. Enkel att hantera tack vare det rutade mönstret. Dessutom giftfritt för barn så går utmärkt att använda i skolverksamheter.
   • Fästkuddar - Fästkuddar är perfekt när du ska hänga upp affischer och skyltar. Mjuka kuddar av polyesterskumplast som är dubbelhäftande. Enkla att fästa med sitt kraftfulla klister och dessutom enkla att flytta och ta bort. Fästkuddar är alternativet när du vill hänga upp något utan att upphängningen ska synas.

   Köp häftmassa och fästkuddar hos oss på Kontorsgiganten

   Hos oss på Kontorsgiganten kan du hitta ett stort utbud av kontorsmaterial. Du kan köpa allt på ett och samma ställe såsom häftmassa, pennor, block, linjaler och saxar. Dessutom har vi kontorsmöbler, IT-och elektronikprodukter samt det mesta inom städ och hygien. Vi har över 50 000 artiklar i vårt lager och ett stort beställningssortiment. Varmt välkommen att handla hos oss när du behöver något till kontoret. Vi levererar alltid snabbt och miljövänligt!

   Ladda mer
   24 av 39