Varukorg

ProduktAntalTotalt

Tom

020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 69kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   A5 Papper

   Papper A5 - Köpguide

   Hos Kontorsgiganten hittar du A5-papper för alla typer av utskrifter med laserskrivare eller bläckstråleskrivare. Våra skrivarpapper och kopieringspapper i A5-storlek kommer från ledande varumärken som New Future och Data Copy. De säljs i 500-pack i den vanligaste vikten för A5-papper, 80 g/m².

   A5-papper köpguide

   A5 är en standardstorlek på papper som är en del av den internationella standarden som kallas A-serien. I A-serien är storleken på varje nummer (från A0 till A10) baserat på en yta och en proportion mellan längd och bredd som är roten ur 2. Det unika med A-serien är att när du viker ett ark på mitten till nästa nummer (till exempel från A4 till A5), behåller det samma proportioner. Det gör att innehållet kan skalas upp eller ner mellan olika storlekar utan att förvrängas eller behöva beskäras.

   Just A5 har blivit ett extra populärt format för mindre broschyrer, notisblock, flyers och inbjudningar.

   Hur stort är ett A5-papper?

   Ett A5-papper har måtten 148 x 210 millimeter. Ett A5-papper är precis hälften så stort som ett vanligt A4. Om du viker ett A4-papper på mitten kommer du att få två A5-ark.

   Miljömärkt skrivarpapper A5

   A5-papprena i vårt sortiment har flera miljömärkningar. Produkterna är FSC-certifierade, vilket innebär att de kommer från ansvarsfullt skötta skogar som tillhandahåller miljömässiga, sociala och ekonomiska fördelar. Dessutom är papperet märkt med EU Ecolabel, en märkning som vittnar om en lägre miljöpåverkan genom hela produktens livscykel.

   Köp A5-papper online hos Kontorsgiganten

   Upptäck Kontorsgigantens breda utbud av skrivarpapper och andra kontorsmaterial som hjälper dig till en effektivare och mer produktiv arbetsplats. Hos oss hittar du högkvalitativa produkter från välkända varumärken. Vi har branschens bredaste sortiment och största lager, där 99 % finns tillgängligt för omgående leverans. Du får alltid fri frakt över 995 kr!

   Tillbehör och komplement till A5-papper

   Se till att du har allt du behöver för högkvalitativa A5-utskrifter med vårt stora utbud av skrivare, bläck & toner och andra skrivartillbehör. Glöm inte heller att investera i praktiska skåp och mappar för arkivering och förvaring av dina viktiga dokument. Du hittar allt du behöver för ett organiserat kontor hos Kontorsgiganten!

   Populär
   Kopieringspapper NEW FUTURE Multi A5 80g 500/FP
   Kopieringspapper NEW FUTURE Multi A5 80g 500/FP
   47 kr/frp

   Tillfälligt slut

   Kopieringspapper DATA COPY A5 80g 500/FP
   Kopieringspapper DATA COPY A5 80g 500/FP
   89 kr/frp

   1-2 dagar