Varukorg

ProduktAntalTotalt

Tom

020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 69kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Fodral iPad

   Fodral iPad - Köpguide

   Om du har investerat i en iPad är ett tillhörande fodral en billig försäkring för att undvika onödiga skador. Med ett skal blir din iPad mer tålig mot repor och stötar samtidigt som du får tillgång till smarta funktioner som stödben så att du på ett bekvämt sätt kan titta på film eller serier, oavsett var du är. Hos oss på Kontorsgiganten hittar du allt från tåliga fodral för barn till smarta fodral med inbyggt tangentbord, så att din iPad inte bara är skyddad utan också redo att möta dina behov varje dag.

   Fodral med tangentbord

   Om du ofta använder din iPad för att jobba är ett fodral med tangentbord en smart investering. Det förvandlar din iPad till en liten dator, perfekt att ha med dig när du är på språng. Tangentbordsfodralen är lätta att koppla ihop med din iPad via Bluetooth och har sköna tangenter som gör skrivandet enklare och snabbare. Hos oss hittar du fodral med tangentbord till iPads i flera olika storlekar.

   iPad-fodral för barn: kul och säkert

   Barns prylar behöver vara tåliga, och en iPad är inget undantag. I vårt sortiment hittar du barnfodral för iPad står emot både stötar och fall upp till 2 meter. De är gjorda av material som håller länge och kommer i roliga färger. Med skalets justerbara armar kan iPaden enkelt ställas upp eller lindas runt ett nackstöd i bilen. Fodralen för barn är smart utformade så att alla portar, knappar och kameran på iPaden är tillgängliga även när skalet är på.

   Köp snygga och praktiska fodral till din iPad hos Kontorsgiganten

   Här på Kontorsgiganten hittar du utöver skyddande fodral också alla andra tillbehör du kan tänkas behöva till din iPad. Vi har ett noga utvalt sortiment från pålitliga varumärken som fungerar med surfplattor från Apple. Letar du efter en hållare, väggladdare, en kompatibel pekpenna eller en extra lightningkabel? Här kan du köpa allt på ett och samma ställe och när du beställer från oss får du alltid snabb leverans direkt till din dörr eller närmaste postombud. Kontakta oss gärna om du undrar över något!

   Populär
   Fodral TARGUS Pro-Tek Case iPad 10.2'
   Fodral TARGUS Pro-Tek Case iPad 10.2'
   611 kr/st

   Beställningsvara

   Fodral+Tangentbord LOGITECH RuggedCombo3
   Fodral+Tangentbord LOGITECH RuggedCombo3
   1 598 kr/st

   Beställningsvara

   Fodral DELTACO iPad 10,2' 2019/20/21
   Fodral DELTACO iPad 10,2' 2019/20/21
   129 kr/st

   Beställningsvara

   Fodral DELTACO iPad 10,9' 2022
   Fodral DELTACO iPad 10,9' 2022
   199 kr/st

   Beställningsvara

   Fodral+Tangentbord DELTACO TB-137 svart
   Fodral+Tangentbord DELTACO TB-137 svart
   497 kr/st

   Beställningsvara