020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Ansiktsmålning

   Ansiktsmålning - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten hittar du allt du behöver för ansiktsmålning. Vi har ansiktsfärger både i set och enskilt som sitter bra på huden men ändå är enkelt att tvätta bort. Ansiktsmålning är en utmärkt aktivitet att göra med barnen i förskolan eller om kontoret ska ha kick off med utklädnad är ansiktsfärg ett måste. Ska ni ha aktiviteter med olika lag är ansiktsfärg ett ypperligt sätt att särskilja lagen åt, samtidigt som det är en rolig aktivitet att få måla varandra i ansiktet.

   Ansiktsfärg av hög kvalitet

   På Kontorsgiganten samarbetar vi endast med kvalitativa märken som är säkra att använda. All ansiktsfärg du hittar hos oss är allergivänlig och enkel att använda. Bland annat hittar du färg från det välkända märket Snazaroo. Färgen sitter utan kladda men du kan enkelt tvätta bort den med tvål och vatten. Flera av våra kit innehåller dessutom penslar och bilder med inspiration på vad du kan måla. Vill du göra det enkelt för dig kan du välja ett set med ansiktsfärger som är komponerade ihop för att måla exempelvis ett lejon eller en clown.

   Ansiktsmålning för barn och vuxna

   Ansiktsmålning är något som uppskattas väldigt mycket av barn. Ska företaget ha ett event där barn är välkomna är ansiktsmålning den perfekta aktiviteten som kommer underhålla dem ett bra tag. Även vuxna tycker ansiktsmålning är kul till exempel vid maskerad eller olika festliga event. Ska ni se Sveriges fotbollsmatch på kontoret under VM? Varför inte måla svenska flaggan i ansiktet på alla anställda? Vi har den ansiktsfärg du behöver!

   Köp färg för ansiktsmålning här på Kontorsgiganten.

   Hos oss finns allt du behöver för ansiktsmålning såsom ansiktsfärg, penslar och skydd för kläderna. Du kan även köpa tvål som behövs för att enkelt kunna tvätta bort ansiktsfärgen. Beställ idag och allt levereras snabbt direkt till dig!