020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Piprensare

   Piprensare - Köpguide

   Har det blivit dags att fylla på pysselförrådet? Piprensare är en riktig klassiker i pysselsammanhang. På Kontorsgiganten hittar du piprensare i en mängd olika färger, de flesta i större förpackningar som passar perfekt på skolor och förskolor. Utforska vårt breda sortiment och kom snabbt igång med ditt nästa kreativa projekt.

   Piprensare i alla färger

   Här på Kontorsgiganten hittar du piprensare i regnbågens alla färger. Välj mellan mixpaket med blandade färger eller storpack med din favoritfärg. Vill du festa till det kan du välja de metallic-glittrande piprensarna, eller imponera på barnen med djurmönstrade.

   Kreativa pyssel med piprensare

   Låt fantasin flöda med våra piprensare! Skapa allt från små figurer till storslagna konstverk med våra piprensare som är perfekta för pyssel med barn, på förskolor, skolor eller födelsedagskalas. Behöver du inspiration? Här är några kreativa idéer till nästa pysselstund:

   Gulliga djur och figurer

   Ett populärt pyssel med piprensare är att skapa olika sorters figurer och djur. Du kan enkelt forma piprensare till kroppar, ben och svansar för att skapa allt från fjärilar och insekter till sagolika fantasivarelser.

   Vackra blombuketter

   Gör en vacker bukett med blommor i olika färger! Det finns nästan inga gränser för hur kreativ du kan vara när du ska skapa blommor av piprensare. Experimentera med blomblad i olika former och färger så har du snabbt en färgsprakade bukett att visa upp.

   Roliga utklädnader

   Ett enkelt pyssel med piprensare är att göra egna glasögon. Du kan också göra en vacker krona till en liten prins eller prinsessa med våra guldglittrande piprensare. Eller varför inte testa att göra ett diadem med kattöron?

   Köp piprensare online hos Kontorsgiganten

   Att köpa piprensare hos Kontorsgiganten är både enkelt och bekvämt. Med bara några klick kan du välja bland en uppsjö av alternativ och lägga din beställning. Vi erbjuder snabba leveranser så att du kan komma igång med ditt pyssel så snart som möjligt.

   Missa inte heller resten av vårt stora sortiment med pysselmaterial. Kanske behöver du flirtkulor, pärlor, paljetter eller dekorationsfilt? Oavsett om du är en mästerpysslare som söker material till ditt nästa projekt, en lärare som planerar roliga klassrumsaktiviteter eller bara en glad hobbypysslare har vi något för dig. Beställ allt du behöver idag!