020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Filt

   Filt - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten hittar du ett brett utbud av billigt filttyg i mängder av färger. Filt är ett måste i skolverksamhet och på alla kreativa kontor där pyssel är en del av vardagen. Hos oss kan du köpa filt i flera olika storlekar och sedan enkelt klippa till just så mycket du behöver. Detta är ett mångsidigt och lättarbetat material som är uppskattat av både barn och vuxna och du kan skapa allt från små korgar och djur till juldekorationer och kuddar.

   Skapa med filttyg

   Filt är ett alldeles utmärkt textmaterial som framställs genom filtning. Filt kan göras av ull eller polyester och görs genom att lösa fibrer filtas samman med värme och fukt. Eftersom filt inte är vävt går det att klippa loss bitar utan att tyget fransar sig. Därmed behövs det inte fållas eller sys. Ett perfekt material att arbeta med ibland annat skolverksamheten när de mindre barnen vill pyssla utan att behöva använda symaskin. Det är bara fantasin som sätter gränser när det kommer till vad som kan skapas med filttyg:

   • Scrapbooking och gratulationskort - Klipp ut små bitar av filt i olika färger och limma på gratulationskort eller i scrapbook för en snygg textur som sticker ut.
   • Djur - Med filt kan barn enkelt klippa och limma ihop egna djur eller sagofigurer. Låt dem få jobba med flera spännande färger och klistra på ögon så är djuret färdigt.
   • Kuddar - Filttyg är ett tåligt material som passar för kuddar. Designa och sy egna kuddar som fylls med bomull.

   Köp filtar på Kontorsgiganten

   I vårt stora utbud av filttyg kan du köpa filt i precis de färger du behöver. Filten är av hög kvalitet och allt levereras snabbt och smidigt direkt till dörr eller postombud. Beställ innan 13.30 så skickas din leverans redan samma dag!

   Ladda mer
   24 av 40