020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Leksaker & PedagogikBokstäver & Matematik leksakerByggsatser & ByggklossarDockor, Dockhus, DockvagnarExperiment & UtflyktFlanellografKartor & JordgloberKöksleksakerLego & DuploLeksaker förskola övrigtLeksaksbilarMaskeraddräkterPlastfigurer & PlaymobilPulkor & SnölekSandlek & VattenlekSparkcyklar & Trehjulingar

   Leksaker

   Leksaker & Pedagogik - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten hittar du ett stort utbud av leksaker online från välkända varumärken såsom Playmobil, Lego och Micki. Hos oss kan du köpa billiga leksaker för exempelvis förskoleverksamhet, skola och barnhörnor i butiker. Här finns allt från mjuka leksaker för barn under ett år till mer avancerade leksaker för de större barnen. Väl mellan dockor, sandleksaker, bilar eller klossar och köp leksaker som barnen kommer att älska.

   Leksaker för förskola och skola

   I vårt breda utbud av billiga leksaker kan du enkelt hitta leksaker som kommer gå hem hos barnen i förskola och skola. På förskola och skola går det varje år många barn som alla har olika intressen. Därmed behövs även en variation av leksaker för att varje barn ska känna att de kan leka med leksaker som utmanar och utvecklar dem. Oavsett vilken inriktning och vilka åldrar det är på förskolan och skolan finns leksakerna som gör vardagen för barnen roligare här.

   • Dockor - Vi har allt från små pippidockor till babydockor som många små barn tycker är roligt att leka med. Köp gärna till leksaker såsom dockvagnar och dockhus. För de riktigt små barnen är dockor i form av babblarna en favorit.
   • Bilar - Leksaksbilar är en höjdare för de fartfyllda barnen. Kombinera gärna med en rolig bilmatta med vägar som barnen kan köra på.
   • Sandleksaker - Leksaker som måste finnas på alla förskolor och skolor är sandleksaker. Utelek är en viktig del av dagen och med leksaker kommer barnen tycka det är mycket roligare i sandlådan.
   • Klossar - Klossar är leksaker som är lika roliga för de små som för de stora barnen. Vi har klossar i många olika varianter som går att bygga både högt och brett.

   Köp billiga leksaker online här på Kontorsgiganten

   Köp billiga leksaker online direkt här på Kontorsgiganten. Vi har leksaker som kommer göra dagen roligare för alla barn. Alltid med snabba leveranser!

   Ladda mer
   24 av 604