020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Leksaksbilar

   Leksaksbilar - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten har vi ett stort utbud av billiga leksaksbilar från välkända varumärken såsom Brio, Micki och Siku. Vi har allt från små metallbilar i olika färger till grävmaskiner, traktorer och helikoptrar. Leksaksbilarna är giftfria för att garantera barnens säkerhet. Dessa bilar passar lika bra att fylla förskolans lekförråd med som att sätta ut i väntrummet hos tandläkaren eller att köpa upp till kontoret för de gånger barnen behöver följa med.

   Leksaksbilar i många varianter

   Leksaksbilarna du hittar hos oss finns i en rad olika varianter för att passa alla barns intressen. Det finns leksaksbilar som passar både för utelek i sandlåda och för inomhuslek på golvet eller en bilmatta. Här är ett urval av bilarna du kan köpa hos oss:

   • Metallbilar. Små leksaksbilar i metall som har olika delar som kan öppnas. Perfekt när barnen vill köra racing mot varandra. Rekommenderas från 3 år.
   • Räddningsfordon. Polisbilar, ambulansbilar och brandbilar är häftiga leksaksbilar med realistiska detaljer som triggar alla barns fantasier.
   • Lastbil och traktor i plast. Större bilar som kan användas av barn från 1 år. Den tåliga plasten gör att de kan användas utomhus och sedan enkelt tvättas av.
   • Monster Jam. Kopior av de häftiga Monster Jam-bilarna som uppträder på arenor runt om i världen.
   • Hot Wheels. De snabbaste leksaksbilarna som kommer imponera på alla barn. Deras exklusiva design gör de extra roliga att leka med.
   • Tågbana. En tågräls från Brio med tillhörande tåg är en klassisk leksak som aldrig kommer gå ur tiden.

   Köp leksaker och skolmaterial på Kontorsgiganten

   Det är viktigt att förskolor och skolor har rätt material och utrustning för att främja barns utveckling. För detta behövs både leksaker för rolig lek och läromaterial såsom pennor, linjaler och anteckningsböcker. Allt hittar du hos oss på Kontorsgiganten. Vi har dessutom alltid snabb leverans!

   Kontakta gärna vår kundtjänst om du behöver hjälp med din beställning!

   Ladda mer
   24 av 64