020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Textilfärg

   Textilfärg - Köpguide

   Köp textilfärg här på Kontorsgiganten! Vi har ett brett utbud av tygfärg i mängder av olika färger som du kan använda för att måla på kläder och tyger. En rolig aktivitet att göra med barn på förskolan eller perfekt när kontoret ska måla egna lagtröjor till teamaktiviteten. Oavsett anledning till att färga kläder och tyg har vi textilfärg av hög kvalitet som gör det enkelt att måla. Hos oss hittar du dessutom tygpåsar och T-shirtar som är perfekta att måla på samt penslar i en mängd olika storlekar.

   Tygfärg för alla tyger

   Med tygfärg kan du enkelt skapa vackra och roliga kreationer. Vilken typ av textilfärg du ska välja beror på dina behov och hur du vill måla.

   • Tygfärg - Vattenbaserad tygfärg målas med pensel direkt på tyget. Här kan du vara kreativ och exempelvis skapa färgglada T-shirts eller snygg inredning genom att måla kuddfodral. Resultatet blir täckande och det är lika enkelt att måla små detaljer som att fylla stora ytor med färg.
   • Textilpennor - Textilpennor är lätta att använda när du till exempel vill skriva på klädestyg eller skapa ett vackert mönster med precision. Vi har textilpennor i en mängd olika färger och de går att köpa både i flerpack och singelpack. Dessa pennor är dessutom smarta att använda för att märka kläder genom att skriva namn inuti plagget.
   • Sprayfärg - Med sprayfärg kan du enkelt färga tyg och kläder. Håll flaskan på lite avstånd och spraya hela tyget eller delar av det. Tänk på att lägga tyget på ett lakan eller liknande för att skydda underlaget då färgen lätt sprayas utanför.

   Textilfärg och mycket mer hos Kontorsgiganten

   Här på Kontorsgiganten hittar du allt som behövs för att måla egna kläder, väskor eller tyger för hemmet. Vi har billig textilfärg och penslar samt allt annat som kan tänkas att behövas. Vi levererar allt snabbt och miljövänligt direkt till dörr eller till postombud.