020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Stickers

   Stickers & Klistermärken - Köpguide

   Bunkra upp med ett ordentligt lager av stickers och klistermärken på ditt kontor, klassrum eller i din hobbystation. Vi har ett stort sortiment av klistermärken med olika motiv som passar allt från rättningshäftet till att märka ut skrivböcker med. Kända varumärken som Avery och Herma bland många. Passa på att beställa klistermärken med olika motiv så du har ett ordentligt förråd att dra fram när du har pysselsugna på besök.

   Klistermärken till ditt hobbyprojekt

   Arbetar du inom skola, omsorg eller i någon annan pedagogisk verksamhet? Klistermärken är populära till mycket och kommer väl till pass när du ska uppmuntra elever till bra prestation. Sätt ett klistermärke med stjärna om någon elev har gjort riktigt bra ifrån sig, eller umgås kring julpyssel med eleverna med en massa olika stickers nära till hands.

   Stickers är roliga att använda till:

   • Scrapbooks
   • Kuvert
   • Personliga anteckningsböcker
   • Märka ut saker
   • Pynta presenter

   Se till att fylla lagret med klistermärken som har olika motiv, det gör det roligare att arbeta med dem som ett pedagogiskt verktyg. Kanske kan du sätta ihop en liten låda med en massa olika klistermärken som du kan dela med dig av när någon i klassen fyller år? Eller jobbar du inom vården och vill dela ut klistermärke till den lilla hjälten som var spruträdd? Med många klistermärken i förrådet gör det inget om det inte räckte med bara ett, utan två klistermärken som tröst.

   Klistermärken & stickers hos Kontorsgiganten

   Hos oss hittar du allt för att underlätta arbetslivets alla olika komponenter och faser. Vi har kunder inom de flesta branscher: IT, skola, omsorg, vård och liknande. Ingen arbetsplats är för stor eller för liten för att ha glädje av vårt breda utbud. Ta gärna en extra titt på allt vi erbjuder och kombinera ditt köp av klistermärken med nya anteckningsböcker, färgpennor eller målarfärger.

   Ladda mer
   24 av 143