020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Penslar

   Penslar - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten har vi ett brett utbud av billiga penslar i en mängd olika varianter såsom hårpensel, borstpensel och syntetpensel. Du hittar penslar i storpack som är perfekt för skolverksamheter men kan också köpa penslar styckvis. Oavsett om du ska måla med akrylfärg, oljefärg eller akvarellfärg finns den rätta penseln här hos oss. Alltid av hög kvalitet och till låga priser.

   Välj pensel efter behov

   Att måla är både rogivande och kreativt och lika kul för barn som för vuxna. Beroende på vad för färg du ska måla med och vad du ska måla har du olika behov av olika penslar. Ska du måla små, smala linjer är en tunn och rund pensel det du ska välja. Ska du måla stora ytor som ska täckas med färg är det istället en bred och platt pensel du bör välja.

   • Hårpensel - Pensel av hår använder du framförallt när du ska måla med akvarell- och vattenfärger. Det mjuka håret garanterar jämna och fina penseldrag och en perfekt täckning.
   • Borstpensel - En borstpensel har korta penselhår och passar utmärkt när du behöver göra breda penseldrag. Penslarna håller mycket färg vilket gör att du enkelt kan göra oavbrutna drag samt blanda färger.
   • Syntetpensel - En syntetpensel är en bra pensel för nybörjaren och passar utmärkt att ha i skolverksamheten. Penslarna är giftfria och finns i många olika storlekar.
   • Skumgummipensel - Skumgummipenslar är utmärkt för de allra minsta barnen som vill skapa roliga konstverk med färger.

   Köp penslar och färger här på Kontorsgiganten

   På Kontorsgiganten har vi allt du behöver för all typ av målning. Vi har penslar av olika slag och många olika typer av färger såsom akvarellfärg, hobbyfärg och akrylfärg. Dessutom kan du köpa bland annat dukar, staffli och paletter som gör det enkelt att skapa konstverk för både nybörjaren och den professionella målaren.

   Ladda mer
   24 av 562