Varukorg

ProduktAntalTotalt

Tom

020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 69kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Akvarellfärg

   Akvarellfärg - Köpguide

   Hos Kontorsgiganten hittar du ett stort utbud av akvarellfärger som passar både skolor, erfarna konstnärer och dig som målar som hobby. Vi har valt ut akvarellfärger som ger klara och hållbara färger, perfekta för alla slags akvarellkonst. Välj mellan flytande akvarellfärger och klassiska plattor, båda varianterna ska spädas med vatten innan du målar.

   Måla med akvarellfärger

   Att måla med akvarellfärger är en rolig och kreativ upplevelse. Med akvarell kan du göra allt från ljusa, nästan genomskinliga penseldrag till djupa och rika färgtoner. Det handlar om att prova sig fram och se vad som händer när du blandar mer eller mindre vatten med färgen. Akvarellfärg passar bra för att måla allt från vackra landskap till färgglada blommor eller vad du än känner för. Det är ett enkelt och spännande sätt att måla som alla kan prova på.

   Ett roligt alternativ till akvarellfärger är akvarellpennor. De använder du som vanliga färgpennor men tillsätter sedan vatten för att få olika effekter. Experimentera med olika tekniker och testa dig fram för att hitta det uttryck du gillar bäst!

   Allt du behöver för att måla med akvarell

   När du målar med akvarellfärger är det bra att använda speciellt akvarellpapper. Akvarellpapper är tjockare och inte lika slätt som vanligt papper, och det är gjort för att suga upp vatten bra utan att bli skrynkligt. Pappret hjälper till att hålla akvarellfärgerna fina och klara och hindrar dem från att flyta ut alltför mycket.

   Förutom akvarellpapper och akvarellfärger behöver du också penslar och vatten. Penslarna ska helst vara av god kvalitet och passa för akvarellmålning. De kan vara olika stora beroende på vad du ska måla. Du behöver också ett glas eller en penselmugg med vatten för att blöta penslarna och blanda färgerna. Det kan också vara bra att ha en palett där du kan blanda färgerna och prova olika nyanser.

   Allt på samma ställe hos Kontorsgiganten

   På Kontorsgiganten hittar du allt för skola, kontor och hemmet. Här finns allt från pysselmaterial och leksaker till kontorsmaskiner och städprodukter. Kontakta oss gärna om du behöver hjälp att hitta rätt! När du beställer från oss får du alltid snabb leverans direkt till din dörr eller ditt närmaste postombud.

   Populär
   Studioakvarell 12 färger
   Studioakvarell 12 färger
   90 kr/st

   1-2 dagar

   Akvarellfärglåda 30mm 12 färger
   Akvarellfärglåda 30mm 12 färger
   133 kr/frp

   1-2 dagar

   Akvarellfärglåda Cotman, 12 färger
   Akvarellfärglåda Cotman, 12 färger
   279 kr/st

   1-2 dagar

   Akvarellfärg Storsats, 240/fp
   Akvarellfärg Storsats, 240/fp
   801 kr/frp

   1-2 dagar

   Box Lär dig måla med akvarell
   Box Lär dig måla med akvarell
   266 kr/set

   2-3 dagar