Varukorg

ProduktAntalTotalt

Tom

020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Fingerfärg

   Fingerfärg - Köpguide

   Här hittar du billig fingerfärg från trygga varumärken som Sense. Vårt utbud av fingerfärg är idealiskt för skolor, förskolor, fritidsverksamheter och andra pedagogiska miljöer som värderar konst och kreativitet som en del av lärandeprocessen.

   Måla med fingerfärg

   Fingerfärg är en typ av färg som är särskilt framtagen för att användas med händerna istället för traditionella målarverktyg som penslar eller pennor. Färgen är vanligtvis tjock och krämig i konsistensen, vilket gör det enkelt att sprida och blanda färgerna direkt på underlaget med fingrarna. Fingerfärg kan användas på olika underlag, såsom papper, kartong och ibland till och med tyg. Det är en populär aktivitet på förskolor och skolor men även hemma, eftersom det stimulerar kreativt tänkande samtidigt som det utvecklar barnens sensoriska färdigheter, finmotorik och färgigenkänning.

   Säker fingerfärg för barn och bebisar

   Barn kan börja använda fingerfärg redan när de är så unga som 18 månader gamla, ibland till och med tidigare beroende på barnets utveckling och intresse. Det viktiga är att använda färger som är säkra. Därför erbjuder vi fingerfärger som är giftfria, lätta att rengöra och miljövänliga, så att de kan användas på ett tryggt och ansvarsfullt sätt. Vi har även Svanenmärkta fingerfärger som genomgått noggranna tester och kontroller för att uppfylla specifika miljö- och hälsokriterier.

   Köp billig fingerfärg på Kontorsgiganten

   I vårt utbud finns smarta paket med fingerfärger för barn, i färgerna svart, vit, blå, grön, gul och röd. Med dessa är det enkelt för även de små barnen att skapa vackra konstverk. Glöm inte att köpa till papper eller målardukar för barnen att rita på. Det kan vara en bra idé att skydda bordet eller golvet med ett underlägg eftersom små barn kan kladda när de målar med fingerfärg. Vi har även ett stort utbud av vanliga målarfärger och penslar för de äldre barnen. Alltid med snabba leveranser!

   Populär
   Fingerfärg Svanenmärkt 6st x150ml
   Fingerfärg Svanenmärkt 6st x150ml
   279 kr/frp

   1-2 dagar

   Fingerfärg (6)
   Fingerfärg (6)
   99 kr/frp

   Tillfälligt slut

   Fingerfärg mixade 6x150ml
   Fingerfärg mixade 6x150ml
   305 kr/frp

   Beställningsvara