020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Ritpapper & Akvarellpapper

   Rit- & Akvarellpapper - Köpguide

   Skapandet har alltid varit en viktig del av mänsklighetens kultur och uttryck. Och när det handlar om att ge liv åt våra idéer och skapa konstverk, är rätt papper en viktig nyckel. Här hittar du en mångfald av ritpapper och akvarellpapper som är designade för att hjälpa dig ge liv åt dina kreativa visioner. Låt oss ta en närmare titt på det inspirerande sortimentet!

   Ritpapper för Dina Skisser

   Ritpapper är grunden för alla konstnärliga skapelser. Hos oss hittar du ett brett utbud av ritpapper i olika storlekar och tjocklekar. Vare sig du föredrar block eller lösa ark, vitt eller cremefärgat papper, finns det något som passar dig. Du kan utforska din teknik med akvarellpapper som är speciellt framtaget för blyerts, kol, eller bläck.

   Akvarellpapper för Måleriet

   För de som föredrar färg och vill skapa vackra akvarellmålningar har vi akvarellpapper i olika texturer och vikter. Akvarellpapperets yta är avgörande för hur färgen reagerar och blandas på pappret. Välj mellan slät, grov eller texturerat papper beroende på ditt projekt. Vårt akvarellpapper är även utformat för att vara tåligt och motstå fukt, vilket är perfekt för akvarelltekniken.

   Specialpapper för Unika Projekt

   Ibland kräver ditt konstnärliga projekt något utöver det vanliga. Därför erbjuder vi specialpapper som velinpapper och screentryckspapper. Dessa papper är idealiska för grafisk konst, screentryck, eller för att ge en extra touch av elegans till dina skapelser.

   Ett Ekologiskt Perspektiv

   Vi värdesätter miljön och erbjuder miljövänliga alternativ. Vissa av våra ritpapper och akvarellpapper är tillverkade av återvunnet material eller certifierade av skogsbruk som främjar hållbarhet.

   Tips för Ditt Val av Papper

   • Fundera över din konstnärliga stil och teknik. Varje papper har unika egenskaper som kan komplettera din konstnärliga vision.
   • Ta hänsyn till storlek och format. Välj ett format som passar ditt ändamål och arbetsutrymme.
   • Om du är osäker, testa olika papper för att upptäcka vilket som fungerar bäst för ditt projekt.

   När du handlar på Kontorsgiganten.se kan du vara säker på att du får högkvalitativa ritpapper och akvarellpapper som hjälper dig skapa konstverk som är värda att beundra. Oavsett om du är en etablerad konstnär eller nybörjare, finns det något för alla i vårt sortiment.

   Upptäck Mer hos Kontorsgiganten.se

   Förutom ritpapper och akvarellpapper erbjuder vi även andra produkter som kan komplettera din konstupplevelse såsom Penslar, Akrylfärg och Akvarellfärg.

   Vi är din partner på resan att uttrycka dig själv och skapa något unikt. Utforska vårt sortiment av ritpapper och akvarellpapper på Kontorsgiganten.se och låt din kreativitet flöda!

   Ladda mer
   24 av 40