020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Akvarellpennor

   Akvarellpennor - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten har vi ett brett utbud av billiga akvarellpennor från erkända varumärken såsom Faber-Castell, Staedler och Zig. Välj mellan en mängd olika färger och kvaliteter, och om du vill köpa enstaka pennor eller storpack där alla färger finns representerade. Akvarellpennor målar du med vatten och är en teknik som innebär att det du målar kan göras transparent. Detta är pennor som passar för både den professionelle konstnären och för barn i skolverksamhet.

   Så här målar du med akvarellpennor

   Akvarell innebär att du målar med speciella akvarellpennor och kan sedan tillsätta vatten för att få till olika effekter. Du kan använda dem helt utan vatten om du vill och får då en skarpare färg med hårdare kontraster. Du kan tillsätta vatten antingen innan eller efter du målat beroende på vad för uttryck du vill ha. Med vatten kan du även blanda ihop olika nyanser. Det lättaste är att använda dig av en mjukare pensel som du doppar i vatten och sedan målar ovanpå det du ritat med dina akvarellpennor. Vill du få en djupare färg kan du gå på med pennorna igen och skapa vackra färgskiftningar i dina målningar. Köp akvarellpennor här hos oss som passar lika bra för barn som för vuxna.

   Glöm inte att köpa till akvarellblock som du också hittar här hos oss. Ett akvarellpapper är lite tjockare och tåligare än vanligt papper för att klara vatten och för att framhäva färgerna på bästa möjliga vis. Vi har flera kvalitetsblock till billigt pris.

   Allt på samma ställe hos Kontorsgiganten

   På Kontorsgiganten kan du hitta allt för kontor, offentliga verksamheter eller hem. Vi har allt från akvarellpennor och leksaker till kontorsinredning och städprodukter. Med störst sortiment i branschen finns det du behöver här och allt levereras snabbt och smidigt till dörr eller postombud över hela Sverige.

   Ladda mer
   24 av 60