020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Te

   Te - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten har vi ett stort utbud av billigt te online från välkända varumärken såsom Lipton, Dilmah, PUKKA, Arvid Nordquist och Life. Välj bland många olika smaker samt stora och små förpackningar. Vi har all te som behövs på kontoret och hos oss handlar du enkelt och smidigt allt på samma ställe. Hos oss hittar du även ett brett utbud av kaffe, mineralvatten och läsk samt kakor i storpack som är perfekt för kontorsfikat.

   Köp te från välkända varumärken

   Oavsett om det behövs te till restaurangen eller till lunchrummet på kontoret hittar du mängder av tesorter hos oss. Alltid till billigt pris och från varumärken som håller hög kvalitet.

   • Lipton - En av de mest välkända märkena som alltid uppskattas. Vi har ett brett utbud av billigt te från Lipton med några av de mest klassiska tesmakerna: Earl Grey, Forest Fruit, English Breakfast och Strawberry. Går det åt mycket te kan du köpa ett storpack med flera olika smaker.
   • Dilmah - Även Dilmah är ett klassiskt märke som erbjuder en stor variation av smaker. Berry Explosion, Mandarin ros och Kardemumma med ingefära och Apelsin för att nämna några exempel.
   • PUKKA - PUKKA är ett märke som gjort sig känt för te av högsta kvalitetet med mycket smak. Här på Kontorsgiganten finns flera olika smaker från PUKKA med förpackningar med 20 påsar i varje.
   • Arvid Nordquist - Smakrikt te i pyramidpåsar för alla olika tillfällen. Här finns allt från nyttigt grönt te till rött rooibos och svart te med lakrits.
   • Life - Life erbjuder ekologiska teer i en mängd härliga blandningar som kommer uppskattas av såväl gäster som kollegor.

   Billigt te på nätet hos Kontorsgiganten

   Hos oss kan du alltid köpa te till billiga priser. I vårt stora utbud är det enkelt att hitta smaker som kommer gå hem hos alla teälskare och du kan dessutom handla smarta storpack med en variation av smaker. Vi levererar snabbt och smidigt direkt till dörr eller till postombud.

   Ladda mer
   24 av 53