020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Kaffebönor

   Kaffebönor hela - Köpguide

   Kaffe är ett måste på alla kontor! Här på Kontorsgiganten finns ett stort utbud av hela kaffebönor för flera olika kaffemaskiner. Vi har billiga kaffebönor från några av de största varumärkena såsom Zoegas, Gevalia, Löfbergs och Arvid Nordquist. Köp stora förpackningar av kaffebönor online och fyll på kontorets förråd.

   Billiga kaffebönor från välkända varumärken

   Köp billiga kaffebönor från välkända varumärken här. Vi säljer kaffe i både stora och små förpackningar som passar såväl den lilla kaffemalaren som den stora espressomaskinen. Här är några exempel på hela kaffebönor som du hittar i vårt utbud:

   • Arvid Nordquist Espresso hela bönor. Fyllig och mörk smak som gör kaffet kraftfullt. Har inslag av nöt och mörk choklad som passar alla kaffeälskare på kontoret. Producerat på ett hållbart sätt av 100 % Arabicabönor.
   • Gevalia Professional Bönor Continental. Mörkrostade bönor som ger ett kaffe fullt med smak. Innehåller toner av kanel och en lätt rökighet som ger dig en ny dimension av att dricka kaffe. Ett elegant kaffe perfekt för kontoret.
   • Zoegas Dark Zenit. Hela kaffebönor från bergssluttningarna i Centralamerika som får en fulländad smak när de mals. En rund smak med inslag av nougat och honung som ger en aningen mörk karaktär.
   • Löfbergs Exclusive Eko. Ett mörkrostat kaffe som ger en lång och gedigen eftersmak av kakao. Bönorna är 100 % Arabica från Peru, Nicaragua samt övriga Syd- och Centralamerika.

   Hela kaffebönor online hos Kontorsgiganten

   Vi förser alla Sveriges kontor med underbart kaffe av högsta kvalitet. Hos oss kan du köpa hela bönor för alla kaffeautomater men du hittar även färdigmalet kaffe samt tillbehör såsom kaffebryggare, kaffefilter och kafferengöring. Som en av de största nätbutikerna inom kontorsvaruhandel kan vi nästintill garantera att du hittar allt du behöver för kontoret här.

   Behöver du hjälp med vilka kaffebönor som passar bäst för eran kaffemaskin är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Kontorsgiganten.

   Ladda mer
   24 av 32