020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Snabbkaffe

   Snabbkaffe - Köpguide

   Bunkra upp med ordentligt av snabbkaffe med lång hållbarhet från oss på Kontorsgiganten. Vi har alla välkända varumärken som Nestlé, Gevalia och Zoega. Kaffe är något som alla kontor behöver och ökar både prestationen och kreativiteten. Bjud dina anställda på gott pulverkaffe från oss på Kontorsgiganten. Om du beställer innan klockan 13 så ser vi till att packa varorna samma dag. Välkommen!

   Pulverkaffe med goda rostade bönor

   Ställ fram ett paket pulverkaffe med bönor från Östafrika, Brasilien och Centralamerika. Doften som sprider sig när någon häller upp en krämig kopp snabbkaffe är oslagbar och många föredrar faktiskt snabbkaffe framför vanligt bryggkaffe. Snabbkaffe har nämligen fördelen att inte bilda garvsyra när det har stått i bryggaren länge, som bryggkaffet. Med pulverkaffe kan du istället försäkra dig om att du alltid får en färskt rykande kopp kaffe när du vill, på nolltid dessutom!

   Snabbkaffe till grossistpriser

   Tack vare våra fina priser kan du göra både stora och små beställningar av ditt snabbkaffe utan att det behöver svida i din budget. Tvärtom kan du alltid lita på att få tillgång till våra fina priser varje dag, dygnet runt. Botanisera i vårt fina utbud av kaffepulver här och beställ hem ett lyxigt snabbkaffe till dig och dina anställda redan idag.

   Vill du ha både bryggkaffe och snabbkaffe i skafferiet? Ju mer dina anställda har att välja mellan, desto större är chansen att de håller sig nöjda med sin kopp nödvändiga koffeindos varje dag. Sverige är ju ett av världens mest kaffeälskande land!

   Pulverkaffe på Kontorsgiganten

   På Kontorsgiganten har vi gjort det lätt att beställa hem hela spektrat av vad som behövs för att du ska få ett levande kontor med en kreativ miljö. Uppmuntra till små kaffepauser bland dina anställda och se till att det alltid finns några paket snabbkaffe för dem som föredrar det framför brygg. Vill du passa på att lägga en beställning på kaffemjölk med lång hållbarhet? Allt detta, och oändligt mycket mer, hittar du på Kontorsgiganten. Välkommen!