020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   ScannerScanner

   Scanner

   Scanner - Köpguide

   Scanner för det aktiva och dynamiska kontoret. En scanner - ibland stavad skanner - är ett datahanteringsverktyg som behandlar dina dokument och överför dem till din dator. Vi erbjuder ett stort sortiment av en rad välkända märken till din scanner, såsom: Epson, Fujitsu, WorkForce, Xerox, Canon och många fler. Gör hemmakontoret komplett med en scanner från oss eller förbättra det stora kontoret med rätt tillbehör. Inget behov är för litet eller stort för oss. Välkommen!

   Skanner i olika varianter

   I vårt sortiment hittar du både trådlösa scanners och stationära varianter. Vi har intelligenta scanners med inbyggda nätverksfunktioner och scanners som är riktigt kompatibla med stora mängder inmatning. Gör det enkelt att dela dina dokument med kollegor och kunder med scanners som har direkt anslutning till din dator och ditt nätverk.

   Hur välja rätt scanner?

   Spana efter en skanner som motsvarar dina behov. Vi har scanners med snabb delning, bra prestanda och med implementerade, långsamma funktioner som tar upp ditt dokuments minsta pixlar för högsta kvalitet. En del av våra scanners har smarta autentiseringsfunktioner som förhindrar manipulation. Klicka dig in på respektive produkt för att få mer information om just din skanner. Vi har även scanners som passar den som behöver dela svårare dokument såsom böcker, tidskrifter och annat. Snygg, diskret design gör din skanner användarvänlig och går både bra att placera i front office och back office.

   • Tips! I vårt sortiment hittar du också mobila scanners med snabb datainmatning för arbete på resande fot.

   Scanners till rätt pris hos oss

   Våra kunder ställer höga kvar på prestanda och pris. Därför väljer vi ut marknadsledande, välrenommerade märken till vårt stora utbud och pressar ner priserna till konkurrenskraftiga nivåer. Sortimentet uppdateras ständigt - det gör att du kan luta dig tillbaka och klicka hem de varor som passar dig och dina behov på ett och samma ställe. Vi erbjuder allt inom kontor och kontorstillbehör. Din scanner skickas samma dag om du lägger din beställning innan klockan 13:30 på vardagar.

   Köp det bästa, för det lägsta priset hos oss på Kontorsgiganten.