020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   MultifunktionsskrivareMultifunktion BläckMultifunktion Laser

   Multifunktionsskrivare

   Multifunktionsskrivare - Köpguide

   Letar ditt företag efter en mångsidig och effektiv lösning för utskrifter, kopieringar och scanning? På Kontorsgiganten kan du hitta ett brett utbud av multifunktionsskrivare som uppfyller dina behov. Multifunktionsskrivare, även kända som multiskrivare eller multifunktionsenheter, erbjuder en rad funktioner för att underlätta arbetsflödet och öka produktiviteten. Med flera välkända varumärken som Brother, Officejet och Epson med flera, kan du vara säker på att hitta en multifunktions skrivare som passar just ditt företag.

   En multiskrivare för flera arbetsuppgifter

   En skrivare med multifunktion kombinerar flera funktioner i en enda enhet, som gör den till ett idealiskt verktyg för företag i olika branscher. Här är några exempel på hur en multi skrivare kan komma till nytta för ditt företag:

   • Utskrifter av hög kvalitet: Multifunktionsskrivare erbjuder högupplösta utskrifter, något som är avgörande när det kommer till att producera professionella dokument, marknadsföringsmaterial eller presentationer.
   • Snabb dubbelsidig utskrift: Genom den inbyggda funktionen för dubbelsidig utskrift kan du spara både papper och tid. Detta är särskilt fördelaktigt när du behöver skriva ut stora mängder dokument.
   • Kopiering i färg och svartvitt: Med en multifunktionsskrivare kan du enkelt kopiera både färg- och svartvita dokument utan att behöva använda flera enheter. Det sparar både plats och pengar.
   • Effektiv dokumentskanning: Med den inbyggda skanningsfunktionen kan du digitalisera dina pappersdokument och spara dem som elektroniska filer. Detta underlättar arkivering, delning och sökning efter dokument.
   • Nätverksanslutning och molnbaserad utskrift: Många multifunktionsskrivare är utrustade med nätverksanslutning och molnbaserade utskriftsfunktioner. Det gör det enkelt för anställda att skriva ut från sina egna enheter och dela dokument med andra. Detta främjar samarbete och flexibilitet.

   Upptäck mer på Kontorsgiganten

   På Kontorsgiganten hittar du ett omfattande sortiment av multifunktionsskrivare som passar alla typer av företag och verksamheter. Utöver multifunktionsskrivare erbjuder vi också andra produkter och kategorier som kan vara relevanta för ditt företag, såsom bläckpatroner, papper och kontorsmaterial. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser, så att du kan göra kloka inköpsbeslut som gynnar din verksamhet.

   Ladda mer
   24 av 60