020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Spiralkladd & notisblock

   Spiralkladd & notisblock - Köpguide

   Spiralkladd, notisblock, kladdblock, spiralblock – kärt barn har många namn. Om du är en sådan som fortfarande föredrar papper och penna för att ta snabba anteckningar hittar du ett brett utbud av spiralkladd och notisblock hos oss på Kontorsgiganten. Här finns något för alla dina anteckningsbehov, oavsett om du skissar på idéer till ett nytt projekt, ansvarar för mötesanteckningar eller bara gillar att få dina tankar på pränt. Med ett spiralkladd vid din sida blir arbetsdagen lite roligare och mycket mer inspirerande.

   Linjerat, blankt eller rutigt kladdblock

   Våra spiralbundna anteckningsböcker finns i olika storlekar och varianter, med allt från kompakta och bärbara A7-block till det klassiskt avlånga spiralblocket.

   För dig som föredrar att hålla dina anteckningar prydliga är våra spiralkladd med linjerat papper det perfekta valet. Det linjerade pappret underlättar skrivandet och gör det enklare att skapa tydliga och välorganiserade dokument. Spiralkladd med rutigt papper är för dig som ofta behöver rita diagram, grafer och matematiska ekvationer eller för dig som vill kunna organisera information i snygga rader och kolumner. Kladdblock med olinjerat papper är perfekt när du vill rita, skissa eller kunna skriva fritt utan att störas av linjer.

   Köp spiralkladd och andra block hos Kontorsgiganten

   Vi på Kontorsgiganten erbjuder en mängd olika spiralkladd och notisblock som passar för olika ändamål. Här finns något för dig oavsett om du letar efter ett litet block att ha vid telefonen eller ett större block där du kan rita upp olika flöden. Majoriteten av våra spiralkladd är miljömärkta, med märkningar som EU Ecolabel och Svanen.


   Förutom spiralkladd och notisblock har vi ett brett utbud av kontorsmaterial och förbrukningsvaror för alla typer av företag och organisationer. Behöver du fylla på förrådet med post-it, kulspetspennor eller pärmar? Hos oss får du alltid snabb leverans och fri frakt direkt till dörren vid köp över 995 kr. Utforska vårt stora sortiment och hitta produkterna som hjälper dig till en produktiv och organiserad arbetsmiljö!