020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   SkrivplattorSkrivplatta enkelSkrivplatta med omslag

   Skrivplattor

   Skrivplattor - Köpguide

   En skrivplatta kan vara ett användbart verktyg för alla som skriver mycket, oavsett om det är för studier eller arbete. Med en skrivplatta får du ett fast och stabilt underlag att skriva på, vilket kan hjälpa dig att skriva snabbare och mer bekvämt. Dessutom blir det du skriver mer läsligt både för dig själv och för kunder. Här på Kontorsgiganten har vi praktiska skrivplattor i olika storlekar, färger och material.

   Skrivplattor på Kontorsgiganten

   Det finns olika typer av skrivplattor på marknaden, inklusive skrivplattor med klämma, A4 och A5 skrivplattor och många fler. Oavsett vilken typ av skrivplatta du väljer har vi det du behöver här på Kontorsgiganten.

   Skrivplatta med klämma

   En skrivplatta med klämma eller metallfäste är en utmärkt lösning om du vill ha ett säkert fäste för dina papper. Klämman håller fast pappret på plats, vilket minimerar risken för att det ska glida runt när du skriver. Detta kan vara särskilt användbart när du skriver på en buss eller tåg, eller om du skriver utomhus där det kan blåsa lite mer.

   Skrivplatta A4

   En skrivplatta i A4-format kan vara ett bra val om du ofta arbetar med stora papper eller dokument. Med en A4 skrivplatta får du en stor och stabil yta att skriva på som kan hjälpa dig att hålla dina papper på plats. Detta kan vara särskilt användbart om du skriver långa eller komplexa dokument, där du behöver ha flera papper framför dig samtidigt.

   Skrivplatta A5

   En skrivplatta i A5-format är mindre än en A4-skrivplatta men fortfarande tillräckligt stor för att hålla dina papper på plats. Detta kan vara ett bra val om du behöver en mindre och mer portabel skrivplatta som du kan ta med dig överallt. En A5 skrivplatta är också lämplig för mindre dokument och anteckningar, där du inte behöver så mycket plats.

   Vid många typer av tillfällen kan en skrivplatta vara ett optimalt verktyg för alla som skriver mycket. En skrivplatta med klämma kan hålla dina papper säkert på plats, medan en A4 eller A5 skrivplatta ger en stor eller mindre yta att skriva på.

   Tillför andra produkter till din beställning

   Har du behov av andra produkter? Kontorsgiganten är Sveriges ledande kontorsvaruhandel på nätet och vi riktar oss till alla branscher och verksamheter. Kika vidare bland vårt urval och hitta produkter inom till exempel pärmar & register, kontorsmaskiner och block & blanketter.

   Ladda mer
   24 av 44