020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Pappmappar med gummiband

   Gummibandsmappar papp - Köpguide

   Håll ditt pappersarbete säkert och ordentligt förvarat med pappmappar. En pappersmapp från Kontorsgigantens sortiment kommer med flera sorteringsfack, elastiska gummiband för att stänga mappen och olika funktioner som till exempel flikar för att märka ut vad som förvaras var i mappen.

   Pappmapp med säkra konstruktioner

   En dokumentmapp i papper har en finurlig konstruktion invändigt med klaffar som håller ihop alla de dokument du lägger in. Du försluter sedan mappen med hjälp av en gummisnodd eller ett elastiskt band så inget ska glida ut. Vissa av våra mappar i papper har även plastfickor och utmärkningar så du lätt vet vad som döljer sig inuti. Du kan naturligtvis välja den enklare varianten utan klaffar men som ändå håller dina dokument säkert på plats.

   Etiketten på sidan eller ryggen gör att du enkelt kan skriva på mappen vad den innehåller och därmed får snabb tillgång till allt du behöver när du väl behöver det.

   Tåliga och miljövänliga

   Bry dig om miljön även i din organisation på jobbet. Våra pappmappar är gjorda av tåligt och miljövänligt material som håller länge och som är snällt mot naturen.

   Säkra upp arbetsplatsen med flera pappmappar

   Att ha enbart en pappmapp är ofta inte tillräckligt oavsett var eller med vad du jobbar. Beställ därför flera pappersmappar i olika färger som gör att du enkelt vet vad varje mapp innehåller. Färgskalorna kan vara i fina pastellfärger eller starkare färgnyanser som gör sig fina i hyllan.

   Fler arkiveringsmöjligheter i vårt sortiment

   Är du också intresserad av pappersmappar i plast? Spana in vårt utbud här. Passa även på att beställa extra plastfickor för dina pärmar.

   Lämpar sig även för presentationer och konferenser

   Vad kan du göra med den bunt papper som absolut måste vara med på konferensen eller företagspresentationen? En dokumentmapp i papper är svaret på den frågan. Sortera dina papper säkert och effektivt och få tillgång till dem på nolltid samtidigt som mappen är enkel att bära med sig.

   Ladda mer
   24 av 124