020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Lamineringsmaskin & Laminator

   Lamineringsmaskiner - Köpguide

   En lamineringsmaskin är det ultimata verktyget för att skydda ett dokument och dessutom göra det stadigare och ge det en slät och fin yta. De passar för skolor, butiker och för utbildningspärmar men har också många andra användningsområden. A4 laminator och A3 laminator finns att köpa hos oss till ett bra pris. Du hittar laminatmaskiner från varumärken som FELLOWES, GBC och Leitz. Till våra lamineringsmaskiner finns laminat i bästa kvalitet.

   Varför laminera dokument?

   Laminat hjälper till att skydda och bevara viktiga papper och dokument under en längre tid. De riskerar inte att repas eller gå sönder och blir även mer robusta. En laminat maskin fungerar som så att den förseglar ett dokument i en slags genomskinlig plastficka och sluter tätt.

   Olika typer av laminatorer

   Vi har flera typer av laminatorer, de som används mindre och de som används lite oftare. De enklare har färre funktioner medan du som vill ha en mer avancerad modell får flera olika inställningar och funktioner att välja mellan. Behöver du frekvent och intensiv användning av en laminat maskin kan vi rekommendera GBC® Fusion 3000L A3-laminator medan du som behöver lamineringsmaskinen då och då kan beställa Staples A3 laminator som även finns för A4 dokument. För hemmakontoret passar Leitz iLam-laminatorn bäst.

   Lamineringsmaskiner för A4 och A3 dokument

   De flesta av våra laminatmaskiner laminerar i A4 och A3 storlek. Men du kan även laminera dokument i mindre storlek. Laminerade dokument passar bland annat:

   • För meddelanden
   • För produktblad
   • Referenslistor
   • För visitkort
   • Foton
   • ID-kort
   • Skyltar

   Kika bland våra lamineringsfickor för att hitta det du söker.

   Lamineringsmaskiner till bra priser hos Kontorsgiganten

   Hos oss finner du ett brett utbud av lamineringsmaskiner för just dina behov. Vi har även andra kontorsmaskiner för olika ändamål. Du hittar dem i ett brett prisspann för att passa just din plånbok och budget. Ställ gärna frågor om du har några, till vår kunniga kundtjänst. Vi hjälper gärna till!

   Ladda mer
   24 av 35