020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Webbkameror

   Webbkameror - Köpguide

   Här på Kontorsgiganten har vi ett brett utbud av billiga webbkameror från kvalitativa varumärken såsom Logitech, Sandberg, Lenovo och Sony. Vi har allt från små webbkameror till dator som du fäster på skärmen till webbkameror för konferens. I dagens tider är en webbkamera en väsentlig del av vår vardag. Inom många yrken är webbkamera ett måste, framförallt nu när allt fler möten sker digitalt. Se till att alla anställda på företaget får de förutsättningar som krävs för digitala möten med professionella webbkameror.

   Webbkamera för dator och TV

   Vilken webbkamera du ska välja beror på syftet med kameran. Vi har flera olika webbkameror för att passa olika behov. Vi har dessutom produkter från flera olika varumärken så du kan hitta märken som passar in på ert företag.

   • Webbkamera för dator - En webbkamera för dator fäster du vanligtvis högst upp på din datorskärm. Många av dessa webbkameror som du hittar hos oss har ett stativ så att du enkelt kan sätta fast kameran i datorn. Ta bilder, ha videosamtal eller vanliga samtal utan bild - möjligheterna är många med en webbkamera för dator.
   • Konferenskamera - I alla konferensrum bör det finnas en konferenskamera så att företaget enkelt kan ha digitala möten med kunder och andra anställda. Vi har ett stort utbud av billiga webbkameror för konferens som kan kopplas ihop med konferens-TV och konferenshögtalare.

   Billiga webbkameror och mycket mer hos Kontorsgiganten

   Hos oss kan du köpa billiga webbkameror som underlättar distansarbete och digitala möten. Vi har även allt annat du kan tänkas behöva såsom datorer, högtalare och TV. Kontorsgiganten är den snabbast växande kontorsvaruhandeln i Sverige och vi vill erbjuda ett komplett utbud med produkter för såväl kontor som skolor och vårdomsorg. Handla enkelt online och vi levererar varorna snabbt och tryggt.

   Ladda mer
   24 av 74