020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Nätverkskablar & Ethernet kabel

   Nätverkskablar - Köpguide

   En nätverkskabel är en väsentlig del av ett kontor. Här på Kontorsgiganten har vi ett brett utbud av olika datakablar till billigt pris. Vi har flera olika längder och färger samt internetkablar i mängder med kategorier, bland annat ethernet kabel Cat.5 och Cat.6, direktanslutningskabel och kopparkabel. Köp alla ethernet kablar till kontoret enkelt och smidigt här på Kontorsgiganten. Utöver detta hittar du i denna kategori tillbehör som plug och nätverkadapters.

   Nätverkskabel ethernet kabel eller TP kabel för kontoret

   Vi har nätverkskablar i mängder med varianter, hos oss finns alla kablar som behövs för att få ett fungerande kontor med internet i världsklass. Det du bör tänka på när du ska köpa nätverkskabel är naturligtvis att internetsladden är rätt variant men även att du får rätt längd och stöd för den hastighet du behöver. En nätverkskabel, även kallad för TP kabel och ethernet kabel, delas framförallt upp i ett antal kategorier där hastighet är den huvudsakliga skillnaden.

   Cat.5e - Detta är en nätverkskabel som passar utmärkt för hemmabruk. Kabeln är efterföljaren till Cat.5 och har stöd för en hastighet på upp till 1 Gb/s och en bandbredd på 100 MHz.

   Cat.6 - Detta är uppföljaren till Cat.5e och kan hantera hastigheter på upp till 10 Gb/s om det är en kortare kabel och en bandbredd på 250 MHz.

   Cat.6a - A står för argumented och även denna ethernetkabel klarar hastigheter på upp till 10 Gb/s och en bandbredd på 500 MHz, även när det är en längre sladd.

   Cat.7 - Även denna nätverkskabel har stöd för en hastighet på 10 Gb/s och den klarar bandbredd på 600 MHz.

   Nätverkskabel hos Kontorsgiganten

   I vårt breda utbud kan du välja bland nätverkskabel och datakabel som håller hög kvalitet till ett billigt pris. Behöver du hjälp med vilken internet kabel som ditt företag behöver är du alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor. Hos oss hittar du allt för kontoret och vi har alltid snabb leverans!

   Ladda mer
   24 av 195