020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Projektorlampor

   Projektorlampor - Köpguide

   Ersätt din gamla projektorlampa med en ny lampa till projektor. Vi har projektorlampor av enastående kvalitet och lång hållbarhet för att passa just din projektor. Håll dina presentationer i ett helt nytt ljus! Kika även i vårt utbud av projektordukar och projektorer om du behöver en ny modell eller införskaffa en till konferensen eller kick offen.

   Projektorlampor till olika projektorer

   Vårt sortiment omfattar en rad olika projektorlampor till olika projektorer såsom Sony, Epson och Hitachi. Var noga med att kolla till vilken projektor lampan är kompatibel. Om du är osäker på vilken projektor som lampan är till för, kan du höra av dig till oss på kundtjänst så guidar vi dig rätt.

   När du märker att din projektorlampa behöver bytas kan du enkelt göra det själv med en skruvmejsel. Ofta räcker det med att byta lampa till projektorn istället för att köpa en helt ny projektor.

   Vikten av en bra projektor lampa

   En lampa för projektor har bara en viss livslängd, det vill säga den kan bara lysa ett visst antal timmar innan den behöver bytas ut. När lampan till projektorn börjar bli sämre kommer det också att visa sig som ett sämre resultat på projektorduken samtidigt som projektorn också brukar föra mer oväsen. Det är dock viktigt att kolla upp så att du till exempel inte har ställt in din projektor på fel sätt först, eller att du använt videokabel.

   Att ha en original projektor lampa av bra kvalitet är av yttersta vikt för att du ska kunna hålla tydliga och klara presentationer eller visningar på din projektorduk. På så sätt slipper du en bleknande bild på projektorn, något som du vill undvika när du håller professionella presentationer. I normala fall brukar färgåtergivningen skifta efter cirka 5000 använda timmar.

   Beställ ny projektorlampa på Kontorsgiganten

   Ett lampbyte på din projektor resulterar i en positivare bild och därmed en tydligare och snyggare presentation när du håller konferenser, möten och event. Vi erbjuder billiga och bra projektorlampor och snabba leveranser till dörr eller postombud.