020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Skärskyddshandskar

   Skär- och stickskyddshandskar - Köpguide

   Skyddshandskar med skärskydd är lämpliga inom en rad arbetsområden såsom restaurangbranschen, plåtslageri, hantering av vassa förpackningar, inom industrin, inom jordbruket, inom sanering och vid hantering av avancerade verktyg. Vi har både tjockare och tunnare skärsäkra handskar där man aldrig tummar på säkerheten. Alla är CE-märkta och framtagna enligt de europeiska standarderna.

   Slitstarka och smidiga stickskyddshandskar

   Skär- och stickskyddshandskarna du hittar i vårt utbud kan användas om och om igen utan att göra avkall på säkerheten. Vissa av skyddshandskarna med skärskydd är specialdesignade med zoner för extra komfort, förstärkning och skydd. Vi rekommenderar att du köper specialdesignade skärskyddshandskar om du dagligen arbetar med vassa föremål men samtidigt kräver taktil känslighet och precision.

   Tips! Tänk ytterligare på säkerheten genom att köpa säkerhetsskyltar och första hjälpen utrustning.

   Skärskyddsnivåer och våra olika skärhandskar

   Som nämnt ovan kan vi erbjuda olika typer av skyddshandskar med skärskydd beroende på vad yrket kräver. Kolla efter skärskyddsnivån på stickskyddshandskarna så blir det enklare att välja rätt.

   • Skärskyddshandskar Kök. För arbete inom kök och livsmedelshantering kan vi råda dig till att skaffa skärbeständiga handskar för kök som också kan användas som innerhandskar till engångshandskar. Dessa skärsäkra handskar ger dig frihet att arbeta med alla typer av livsmedel eftersom materialet inte är farligt för dem. Kan användas på vilken hand som helst.
   • Stickskyddshandskar skärskyddsnivå B. För dig som kräver bra handskar med skärskydd för till exempel snickerier och verkstäder. Mjuka och elastiska handskar som erbjuder precisionsarbete utan att riskera skärsår och stickskador vid hantering av mindre vassa föremål.
   • Stickskyddshandskar skärskyddsnivå C. En skärhandske som klarar vassare föremål än i nivå B och därmed hör till kategorin för medelhög risk av skärningar. Lämpar sig för bilmontering, i byggindustrin och vid hantering av olja och gas.
   • Skärhandskar skärskyddsnivå D-F. En skärhandske som klarar de tuffaste momenten och står emot riktigt vassa föremål som vid skärning av plåt och glas.

   Billiga stickskyddshandskar för din säkerhet

   Köp billiga och pålitliga skärskyddshandskar och låt alla dina anställda känna sig trygga på arbetsplatsen utan att riskera skärsår, blåsor och stickskador. Vi levererar snabbt och du slipper frakt om du handlar över 995 kr.

   Ladda mer
   24 av 113