Varukorg

ProduktAntalTotalt

Tom

020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 69kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Mötesbås

   Mötesbås - Köpguide

   På Kontorsgiganten hittar du ett brett utbud av tysta rum moduler, inklusive mötesbås, som är perfekta för företag och branscher som söker efter en lösning för att skapa en effektiv arbetsmiljö. Dessa moduler är utformade för att erbjuda en tyst och avskild plats där möten kan äga rum utan att störa den omgivande kontorsmiljön.

   Mobila tysta rum moduler för olika behov

   Mötesbås är kompakta och flexibla rum som kan anpassas efter olika behov och arbetsmiljöer. De finns i olika storlekar och utföranden, men vanligtvis är de utrustade med bekväma sittplatser, bord, belysning och ventilationssystem. Vissa mobila tysta rum kan även vara ljudisolerade och utrustade med avancerad teknik för ljud- och videoinspelning, vilket underlättar för konferenssamtal och distansmöten.

   Användningsområden för tysta rum i kontorslandskap

   Här är några exempel på situationer där företag och branscher kan dra nytta av dessa tysta rum moduler:

   • Koncentrerade samtal: När känsliga ämnen diskuteras eller när konfidentiell information delas kan ett mötesbås erbjuda en privat och säker plats för att undvika oavsiktlig spridning av information.
   • Distansmöten: I dagens arbetsmiljö är distansmöten och videokonferenser vanliga. Ett mötesbås ger en tyst och avskild plats där medarbetare kan delta i virtuella möten utan att störas av omgivande ljud och distraktioner.
   • Kreativa brainstorming-sessioner: För att främja kreativitet och innovation kan ett mötesbås erbjuda en lugn miljö där teamet kan fokusera och generera nya idéer utan avbrott.
   • Telefonmöten: För att undvika att störa andra på kontoret under telefonmöten kan ett mötesbås vara till stor hjälp genom att erbjuda en avskild plats där ljudet inte sprids.
   • Personliga samtal: Ibland behöver anställda ha privata samtal, till exempel med rekryterare, klienter eller kollegor. Ett mötesbås ger en diskret och tyst plats för sådana konversationer.

   Andra produkter för en optimal arbetsmiljö

   Vid sidan av mötesbås finns det även andra produkter som kan vara värdefulla för företag och branscher som behöver skapa en optimal arbetsmiljö. Här är några exempel på kategorier som kan vara relevanta i samband med köp av tysta rum för kontorslandskap:

   • Skrivbord och stolar: En bekväm arbetsplats är avgörande för att främja produktivitet och välbefinnande hos de anställda. Köp sköna kontorsstolar och höj/sänkbara bord.
   • Ljudabsorbenter: För att minska störande ljud och ekon i öppna kontorslandskap kan ljudabsorbenter vara en bra investering.
   • Belysning: Bra belysning är viktigt för att skapa en stimulerande och trivsam arbetsmiljö. Kontorsbelysning kan anpassas efter olika behov och rum.
   • Utrymmesoptimering: För att använda kontorsytan på bästa möjliga sätt kan företag behöva investera i olika lösningar för förvaring, hyllor och smarta möbler.

   Utforska mötesbås hos Kontorsgiganten

   På Kontorsgiganten hittar du ett brett utbud av tysta rum och andra produkter som kan hjälpa företag att skapa en produktiv arbetsmiljö. Oavsett om det gäller att organisera möten, förbättra samarbete eller erbjuda en tyst och avskild plats för de anställda, finns det lösningar som passar olika behov. Besök Kontorsgiganten idag för att utforska det omfattande sortimentet av tysta rum moduler och andra produkter för att förbättra ditt kontorslandskap.

   Populär
   POD Mötesbås Solo Antracit/Grå
   POD Mötesbås Solo Antracit/Grå
   95 694 kr/st

   Beställningsvara

   POD Mötesbås Duo Antracit/Grå
   POD Mötesbås Duo Antracit/Grå
   131 400 kr/st

   Beställningsvara

   POD Mötesbås Station Vit/Röd
   POD Mötesbås Station Vit/Röd
   184 247 kr/st

   Beställningsvara

   POD Mötesbås Solo Vit/Grå
   POD Mötesbås Solo Vit/Grå
   102 839 kr/st

   Beställningsvara

   POD Mötesbås Solo Grön/Organge
   POD Mötesbås Solo Grön/Organge
   102 839 kr/st

   Beställningsvara

   POD Mötesbås Duo Vit/Grå
   POD Mötesbås Duo Vit/Grå
   141 400 kr/st

   Beställningsvara