020-10 00 09 Vardagar 8.30-17.00 Fraktfritt hela landet Över 995 kr. Annars endast 68 kr Snabb leverans Order före 13.30 skickas samma dag Alla betalsätt Faktura, e-faktura & Klarna Hemleverans - Nyhet! Full kontroll med MyPack Home
Visa priser:

Bläck & Toner


 Visa alla skrivare »

Information

 • Gratis frakt från kr, annars kr
 • Leverans inom 1-2 arbets- dagar på de flesta varor
 • Betalsätt företag: Faktura och kort
 • Betalsätt privat: Faktura, kort, bank och konto via Klarna

Mousetrapper Flexible svart trådlös

Art. nr 106039

 st
Mousetrapper flexible är liten, lätt och trådlös samt även den mest kompakta av Mousetrapper-produkterna. Mousetrapper flexible är ett hälsosamt musalternativ som förebygger musarm och andra problem som kan uppstå vid arbete med en traditionell datormus.

Den centrerade placeringen av Mousetrapper framför tangentbordet ger en bra ergonomisk arbetsställning med armarna nära kroppen och händerna nära tangentbordet. I och med detta kan du både förebygga och många gånger lindra de belastningsskador som kan uppkomma i samband med att du jobbar utanför din egen axel som du gör med en vanlig datormus. Du behöver alltså inte sträcka dig efter musen på skrivbordet längre. Det breda och mjuka handlovstödet ger samtidigt stöd och avlastning för nacke, axlar, arm och handled.

Mousetrapper flexible är liten, lätt och trådlös samt även den mest kompakta av Mousetrapper-produkterna. Den är anpassad för att du lätt ska kunna ta med dig den hem från jobbet eller till andra arbetsplatser där du sitter och jobbar med en dator.

Mousetrapper flexible har 9 programmerbara knappar som du kan förändra efter dina behov i programmet MT Keys som du lätt laddar ner från Mousetrappers hemsida.

Med pek-, lång- och ringfinger placerade på styrmattan, styrs markören på skärmen med enkla rörelser och mattan förflyttar sig tvådimensionellt på ett mycket behagligt sätt. Du har även möjlighet att vänsterklicka var du vill på styrmattan.

Med programmet MT Keys kan du enkelt förändra befintliga funktioner på din Mousetrapper så du får just de funktioner du vill ha. Programmet MT Keys kan lätt laddas ner på Mousetrappers hemsida.

- Styrmatta med klick/scrollfunktion
- Ny scroll via knappar
- Uppladdningsbart batteri
- Arbeta trådlöst via USB
- Bredd: 300 mm - Höjd: 19 mm - Djup: 95 mm
- Vikt: 300 g
Våra betalsätt för företag och organisationer Våra betalsätt för privatpersoner
 • Artikelnummer:
  106039
 • Originalnummer:
  SMT507
 • EAN:
  7392489084132
 • Varumärke:
  MouseTrapper


© Kontorsgiganten 2002-2020

Close

{{ alertService.alerts[0].message }}