Varukorg

ProduktAntalTotalt

Tom

020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 69kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Kylpåsar & värmedynor

   Kylpåsar & Värmedynor - Köpguide

   En kylpåse eller värmedyna kan du använda för att hantera lokal smärta eller obehag utan smärtstillande läkemedel. Här på Kontorsgiganten hittar du flera varianter i olika storlekar och material. Många av dem har dubbel funktion och kan användas både för att kyla och värma. Oavsett om du behöver lindra muskelvärk, minska inflammation eller bara är ute efter något som kan värma upp dig under kalla dagar har vi något för dig här.

   Värmedyna för effektiv smärtlindring

   Värmebehandling är en beprövad metod för att lindra smärta, särskilt muskelsmärta. Värmedynor och värmekuddar kan användas för att minska smärta och stelhet i muskler och leder, kramp, ryggvärk och menstruationssmärtor. Värmebehandling kan också användas för att minska stress och främja avslappning. Är du kall av dig kan du också använda en värmedyna för att till exempel värma upp sängen innan du går och lägger dig, eller ha som ett extra värmande lager under en filt i soffan.

   Värmedynorna i vårt sortiment är tillverkade av mjuka och behagliga material som är skonsamma mot huden, men det är viktigt att använda dem enligt anvisningarna för att undvika brännskador, särskilt vid höga temperaturer eller långvarig användning. Är dynan väldigt varm kan du lägga ett lager tyg, till exempel ett klädesplagg, mellan dynan och huden för att skydda den.

   Kylpåsar för att lindra smärta och minska svullnad

   Kylpåsar är effektiva hjälpmedel för att minska svullnad och inflammation som kan uppstå till följd av mindre skador som stukningar. De är vanliga att använda vid sportrelaterade skador men du kan också använda en kylpåse vid feber eller bara för att svalka dig en varm sommardag. Kylpåsar ska aldrig läggas direkt mot huden – använd den med en tunn trasa, ett klädesplagg eller en handduk för att undvika risken för köldskador. Vi har både återanvändningsbara kylpåsar och kylpåsar för engångsbruk i sortimentet.

   Köp kylpåsar och värmekuddar hos Kontorsgiganten

   På Kontorsgiganten har vi ett av marknadens största sortiment av produkter inom sjukvård, kontor, skola, städ och elektronik. Jobbar du inom vården kanske du också behöver fylla på lagret med förband, kompresser, kirurgtejp eller produkter för sårbehandling? Med snabba leveranser, pressade priser och vårt breda utbud är vi en trygg leverantör för våra mer än 500 000 kunder. Om du har några frågor om vårt sortiment är du alltid välkommen att kontakta oss!

   Populär
   Kyl och värmedyna 20x30cm
   Kyl och värmedyna 20x30cm
   239 kr/st

   1-2 dagar

   Kylpåse SALVEQUICK Cold pack
   Kylpåse SALVEQUICK Cold pack
   46 kr/st

   1-2 dagar

   Kyl och värmedyna 10,8x26,7cm
   Kyl och värmedyna 10,8x26,7cm
   158 kr/st

   1-2 dagar

   Kylpåse 15x24cm 24/FP
   Kylpåse 15x24cm 24/FP
   449 kr/frp

   1-2 dagar

   Kyl och värmdyna 10x10cm
   Kyl och värmdyna 10x10cm
   129 kr/st

   1-2 dagar

   Thermoladdare värmedynor
   Thermoladdare värmedynor
   2 160 kr/st

   Beställningsvara