020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Väggklockor

   Väggklockor - Köpguide

   Att alltid ha koll på tiden är nyckeln till en tryggare vardag på arbetsplatsen. Väggklockor ska visa exakt tid, hålla länge och se bra ut där de sitter. Vi har många olika väggur och digitala klockor som du kan sätta upp på väggen så alla ser. Alla väggklockor du hittar i vårt sortiment är slitstarka och blir en snygg inredningsdetalj.

   Väggklockor för alla verksamheter

   Hitta en väggklocka för din verksamhet; vi har klockor för både inomhus- och utomhusbruk samt för extra stora lokaler. Samtliga klockor visar tiden klart och tydligt med tydliga visare och mörka siffror. Ogillar du tickande väggur ska du köpa en väggklocka med tyst gång och en svepande visare.

   Inredningstips! När du ändå är i färd med att inreda ditt kontor eller din lokal med kontorsmöbler och väggklocka, kan vi även rekommendera att göra det mer hemtrevligt med konstväxter som inte behöver vattnas.

   Andra typer av klockor i vårt sortiment

   Utöver väggur kan du även hitta andra typer av klockor i vårt utbud, såsom receptionsklockor. När du lämnar receptionen eller butiken obevakad en stund kan det lätt hända att en kund eller gäst får stå och vänta utan att du vet om det. Med en receptionsklocka kan kunden eller gästen snabbt plinga så du hör att det finns någon där. Passar även för skönhetssalonger och mindre verksamheter där det inte jobbar så mycket personal.

   Automatiska tidsinställningar vid sommar- och vintertid

   Flera av de väggur du hittar i vårt urval har automatisk tidsinställning. Det betyder att du slipper oroa dig för om klockan går rätt bara för att du kanske glömt att ställa om den.Varje år i mars och oktober ställs tiden automatiskt in för sommar- respektive vintertid. Allt för att du ska hålla tiden till viktiga möten eller deadlines.

   Se till att ha tillräckligt med batterier för väggklockan

   Många av de väggklockor vi erbjuder här på Kontorsgiganten behöver gå på batteri för att fungera. Därför rekommenderar vi dig att köpa på dig flera pack av batterier så du alltid har för att undvika att klockan stannar en längre tid. Normalt tar det lång tid innan batteriet är slut men det är alltid bra att ha på lager, för säkerhets skull.

   Ladda mer
   24 av 53