Varukorg

ProduktAntalTotalt

Tom

020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Paraplyställ & Paraplyer

   Paraplyställ & Paraplyer - Köpguide

   Slipp blöta paraplyn som ligger på tork innanför dörren på kontoret. Med ett paraplyställ blir det ordning och reda och ni får en välkomnande entré för både personal och kunder.

   I den här kategorin hittar du flera olika paraplyställ i metall och plast som är utmärkta för både små och stora kontor. Är ni många anställda på företaget rekommenderar vi ett billigt paraplyställ i plast som har en kapacitet på att förvara upp till 12 paraplyer. Vi har även flera paraplyställ i metall som blir en snygg inredningsdetalj. Metallen innebär att paraplyställen får en hög tålighet och klarar av att stå i områden med en hög belastning som till exempel i en butik eller restaurang. Alla våra paraplyställ har dessutom ventileringshål som gör att paraplyerna torkar snabbare.

   Fyll paraplystället med något av Kontorsgigantens svarta paraplyer som personalen kan få låna när det har börjat regna. Vill du att ditt företag ska öka sin synlighet kan du även ha paraplyer med företagets logga på.

   Inred med ett snyggt och praktiskt paraplyställ

   Alla våra paraplyställ har en snygg och diskret design som livar upp vilken entré som helst. Dessa passar utmärkt både på kontoret och i hemmet. För att personalen ska trivas är det viktigt med en organiserad arbetsplats, detta får du när var sak har sin plats. Ett paraplyställ blir även en trevlig och välkomnande detalj vid dörren när kunder kommer på besök. Flera av våra ställ går dessutom att använda som en snygg papperskorg.

   Varför behövs ett paraplyställ?

   Paraplyet uppfanns för ca 2400 år sedan i Kina men blev en hit först på 1700-talet. Idag används det mängder med paraplyer så fort det blir regn. Därför är det perfekt att ha ett paraplyställ i entrén på kontoret. Detta innebär att alla paraplyerna är samlade och det är lätt att hitta ett när det är dags att bege sig ut i regnet. Ni slipper dessutom att det ligger blöta paraplyer på golvet som ska torka innan de kan fällas ihop. Ventileringshålen på paraplyställen gör att paraplyerna torkar snabbare och de får därför en längre livslängd. Dessutom har vissa paraplyställ en vattenbehållare som samlar upp vattnet från de blöta paraplyerna. Denna behållare är 3 centimeter djup och det är lätt att tömma ut vattnet.

   Populär
   Paraplyställ stål Svart
   Paraplyställ stål Svart
   596 kr/st

   Tillfälligt slut

   Paraply Rain ø100cm svart
   Paraply Rain ø100cm svart
   129 kr/st

   1-2 dagar

   Paraply Golf ø133cm svart
   Paraply Golf ø133cm svart
   195 kr/st

   1-2 dagar

   Paraply lång svart
   Paraply lång svart
   116 kr/st

   2-3 dagar

   Paraply Key kort svart
   Paraply Key kort svart
   180 kr/st

   2-3 dagar

   Paraplyställ ALBA metall grå/svart
   Paraplyställ ALBA metall grå/svart
   775 kr/st

   Tillfälligt slut