020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Entrémattor & Torkmattor

   Entrémattor & Torkmattor - Köpguide

   Med en entrematta skapar du ett stilrent och välkomnande intryck. Entremattan hjälper också till att hålla det renare på kontoret eller arbetsplatsen. På Kontorsgiganten hittar du entremattor i stora och små format och i olika material. Sortimentet kommer från leverantörer som 3M, Staples och Matting.

   Dölj smutsen med torkmattor

   En annan stor fördel med entremattan är att den döljer smuts och grus bättre än om du inte skulle ha något framför dörren. Den har också en uppsugningsförmåga - något som är värt att tänka på i ett land som Sverige där regn och snö ofta är ett faktum. Entremattan ger samtidigt en liten färgklick på kontoret och blir en uppiffande inredningsdetalj.

   Fördelar med en entrematta:

   • Döljer smuts och grus
   • Hög uppsugningsförmåga
   • Håller arbetsplatsen eller lokalen renare
   • Hindrar dig från att halka med fuktiga skor eftersom mattan har halkskydd under
   • Du lyfter lätt bort mattan för att byta plats eller städa under

   Klibbmattor som du drar av efterhand

   Vill du testa en variant av torkmattor kan du prova klibbmattan. En klibbmatta är en temporär entrematta med flera tunna plastark belagda med lim. Varje ark kan dras av när det är för smutsigt av skoavtryck, vagnavtryck och damm. Ett prisvärt och enkelt sätt att hålla det snyggt inomhus utan att behöva bekymra sig om att tvätta mattan efterhand.

   Billiga entremattor hos Kontorsgiganten

   Hos oss på Kontorsgiganten hittar du billiga och slittåliga entremattor som även blir ett trevligare första kliv in på en arbetsplats för kunder och personal. Välj mellan olika neutrala färger som passar in på alla arbetsplatser; såsom svart, grått och beige. Du kan även välja en mer utstickande färg som rött. Vi kan också erbjuda olika typer av material såsom stabila entremattor med tuftat garn, vilka ger ett klassiskt och stilrent intryck och som dessutom är extra bra smutsdöljare. Tänk även på om du behöver annat golvskydd samt övriga kontorsmöbler för din verksamhet. Det kan också vara snyggt att ställa ett paraplyställ vid entremattan.

   Du som söker en mer unik entrematta kan välja en med mönster. Vi har till exempel en stor entrematta med texten och symboliken "Håll avstånd" för att alla ska värna om sina medmänniskor på arbetsplatsen i smittotider.

   Ladda mer
   24 av 48