020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Hjärtstartare

   Hjärtstartare - Köpguide

   När varje sekund räknas är det avgörande att ha rätt utrustning nära till hands. På Kontorsgiganten vet vi hur viktigt det är att kunna agera snabbt vid hjärtstopp, och därför erbjuder vi ett brett sortiment av hjärtstartare, eller defibrillatorer, som de också kallas. Dessa livräddande enheter är lättanvända och kan vara skillnaden mellan liv och död i en nödsituation. Hos oss hittar du några av marknadens ledande modeller samt tillbehör som väggfästen, dekaler, extrabatterier och elektroder i barn- och vuxenstorlek.

   Hjärtstartare pris – en investering i säkerhet

   Vad kostar en hjärtstartare? Kostnaden för en hjärtstartare kan variera beroende på flera faktorer, såsom märke, modell och funktioner. En grundmodell är oftast billigare och kan vara lämplig för hemmabruk eller små företag. Avancerade modeller kan inkludera extra funktioner som EKG-övervakning, flera elektrodval eller wifi-uppkoppling, vilket kan höja priset. Hos Kontorsgiganten har vi hjärtstartare i olika prisklasser, men alla med hög kvalitet, för att säkerställa att du får mest värde för pengarna. Att köpa hjärtstartare är en investering i din och andras säkerhet.

   Intuitiva enheter för alla typer av miljöer

   Moderna hjärtstartare är designade för att vara intuitiva och enkla att använda, även för personer utan medicinsk utbildning. De flesta apparater ger röst- eller visuella instruktioner för att vägleda användaren genom processen, så att du kan agera omedelbart vid behov. Hos oss hittar du hjärtstartare som passar både på arbetsplatsen, offentliga miljöer eller för hemmabruk.

   Få hjälp att välja rätt hjärtstartare på Kontorsgiganten

   Att välja rätt hjärtstartare kan kännas överväldigande med tanke på de många alternativ som finns på marknaden. Hos oss på Kontorsgiganten kan du få hjälp genom processen att köpa hjärtstartare, så att du känner dig helt trygg med ditt val. Du kan också boka en utbildning i HLR och hjärtstartare via oss på Kontorsgiganten. Utbildningen leds av en certifierad och erfaren instruktör som kommer till era lokaler och tar med all nödvändig träningsutrustning.

   Mer för din säkerhet

   Förutom hjärtstartare hittar du ett heltäckande utbud av säkerhetsprodukter i vårt sortiment. Allt från första hjälpen-kit till brandvarnare och evakueringsskyltar. Vill du ha hjälp att hitta något kan du alltid kontakta oss!

   Ladda mer
   24 av 38