020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 68kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Covid snabbtest

   Covid snabbtest - Köpguide

   Köp hemtester covid och se om du eller dina medarbetare har en pågående infektion eller inte. Vi skickar din leverans samma dag vid beställning före kl 15.30 och är normalt framme med Postnord dagen efter till dörr eller ombud. På Kontorsgiganten har vi säkra självtest för covid 19 för att snabbt och smidigt detektera sjukdomen och på så sätt förhindra onödig smitta på arbetsplatsen. Hemtesterna utförs enkelt genom antingen topsning i näsa eller med specifika salivtester, och resultatet visas efter normalt efter 15-20 minuter.

   Våra olika antigentester

   Här på Kontorsgiganten kan du köpa snabbtest av covid 19 till ett billigt pris. Vi har varumärken som Boson, Gibson Medical, New Gene och Beright. Du kan själv välja om du vill ha ett självprovtagningskit i 1-pack eller om du vill ha så många som upp till 25 tester i en förpackning. Det senare är ett bra alternativ att ha på lager så att du och dina medarbetare kan testas kontinuerligt. Testerna används ofta som screening på verksamheter, organisationer, skolor och evenemang för att testa personer i ett mycket tidigt stadium och på så vis minska risken för ytterligare smittspridning.

   CE-märkta självtester som uppfyller Folkhälsomyndighetens krav

   Samtliga av våra snabba coronatester är CE-märkta och uppfyller Folkhälsomyndighetens krav. Följ instruktionerna noga när du testar dig. Alla covid hemtester kommer med självprovtagningskit som bland annat innehåller följande:

   • Instruktionsmanual på svenska
   • Topssticka (vid svabbtest näsa)
   • Salivbehållare (vid salivtest)
   • Behållare med testvätska
   • Testkassett

   Beroende på om du tar ett snabbt coronatest som topsas i näsan, eller om du hellre föredrar att göra ett salivtest så har kitet lite olika innehåll, så köp testtyp efter eget behov.

   OBS! Kom ihåg att ett covid snabbtest inte kan användas som reseintyg. De ersätter heller inte den ordinarie vårdens tester.

   Hur säker kan du vara på testresultatet?

   Vid köp av antigentest hos oss är det viktigt att veta att resultatet inte är lika tillförlitligt som ett PCR-test, trots att specificiteten ligger på över 99 % och sensitiviteten runt 96 %. Ett negativt resultat kan med andra ord vara felaktigt. Får du ett positivt resultat ska du emellertid utgå från att du är smittad och vidta de åtgärder som krävs. Då kan du göra ett kompletterande PCR-test i vården för att vara riktigt säker. Stanna hemma tills du är frisk för att skydda andra.

   När kan du utföra självtest för covid 19?

   Inkubationstiden för covid 19 ligger vanligtvis på 3-5 dagar men ibland kan det ta upp till 14 dagar. Symptomen påminner om en förkylning eller influensa och kan vara olika från person till person. Vissa får knappt några eller inga symptom alls. Därför kan det vara bra att testa dig om du har varit i kontakt med en smittad person trots att du själv inte känner av någonting. Våra hemtester för covid ska tas inom sju dagar efter de första symptomen.

   Beställ snabbtester för covid 19 till låga priser

   Värna om arbetsplatsens eller skolans personal genom att beställa enkla och prisvärda antigentester hos Kontorsgiganten. Testerna utförs genom självprovtagning och resultatet visar sig kort efteråt. Leveransen sker mellan 1-2 arbetsdagar och lägger du ordern innan kl. 15.30 en vardag så lämnar den vårt lager samma dag.