Varukorg

ProduktAntalTotalt

Tom

020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 69kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Urinstickor Combur & Multistix

   Urinanalys Combur & Multistix - Köpguide

   I dagens hälso- och sjukvårdslandskap är snabba och pålitliga diagnostiska verktyg viktigare än någonsin. På Kontorsgiganten erbjuder vi ett heltäckande sortiment av urinstickor Combur från Roche och Multistix från Siemens. Urinstickorna testar för en mängd olika markörer och är lämpliga för att upptäcka sjukdomar såsom urinvägsinfektion, diabetes och njurstörningar.

   Pålitlig och snabb urinanalys

   Hos oss på Kontorsgiganten kan du köpa pålitliga urinstickor från välkända tillverkare online. Både Combur från Roche och Multistix från Siemens ger pålitliga och snabba resultat och kan detektera en rad olika substanser i urinen, såsom glukos, ketoner, nitrit, leukocyter och proteiner. Combur-stickornas känslighet och specifika reagensdesign minimerar risken för korsreaktioner och felaktiga avläsningar. Multistix är gjorda för professionell användning inom sjukvården men kan också användas av patienter under övervakning av hälso- och sjukvårdspersonal. Instruktionerna är enkla att följa och resultat kan oftast avläsas inom några minuter.

   Urinanalyser kan ge värdefull information om patientens hälsa och hjälpa till att upptäcka eventuella problem i ett tidigt skede. Båda typerna av urinstickor kommer i förpackningar med olika antal stickor, så att du kan välja den mängd som passar ditt behov. Remsorna testar för olika många parametrar så var noga med att välja den som testar det du behöver.

   Köp urinstickor online hos Kontorsgiganten

   På Kontorsgiganten har vi ett av marknadens största sortiment inom sjukvårdsprodukter. Vi väljer bara ut produkter av hög kvalitet från välkända och pålitliga varumärken. Utöver urinstickor har vi ett brett sortiment av material för labb och analys, såsom hemoglobinmätare, kolesterolmätare, provrör och analysredskap. Saknar du något annat får du gärna titta igenom resten av vårt utbud av sjukvårdsprodukter. När du handlar hos oss får du konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser och en engagerad kundtjänst som alltid är redo att hjälpa dig med alla frågor du kan tänkas ha.

   Populär
   Urinstickor Multistix 7 100/FP
   Urinstickor Multistix 7 100/FP
   733 kr/frp

   1-2 dagar

   Urinstickor Multistix 5 50/FP
   Urinstickor Multistix 5 50/FP
   389 kr/frp

   1-2 dagar

   Urinstickor Combur 7 test 100/FP
   Urinstickor Combur 7 test 100/FP
   613 kr/frp

   1-2 dagar

   Urinstickor Combur 4 test 50/FP
   Urinstickor Combur 4 test 50/FP
   288 kr/frp

   1-2 dagar

   Urinstickor Combur 3 test 50/FP
   Urinstickor Combur 3 test 50/FP
   195 kr/frp

   1-2 dagar

   Urinstickor Combur 5 test 100/FP
   Urinstickor Combur 5 test 100/FP
   575 kr/frp

   Tillfälligt slut

   Urinremsa Medi-Test Uryxxon 10 100/fp
   Urinremsa Medi-Test Uryxxon 10 100/fp
   644 kr/frp

   Beställningsvara