Varukorg

ProduktAntalTotalt

Tom

020-10 00 09

Vardagar 8.30-17.00

Fraktfritt hela landet

Över 995kr. Annars endast 69kr

Snabb leverans

Order före 15.00 skickas samma dag

Smidiga betalsätt

Faktura, Swish & Klarna

Hemleverans

Bekvämt med MyPack Home


   Luftfuktare

   Luftfuktare - Köpguide

   Skapa en hälsosam, konsekvent miljö i rummet med en självjusterande luftfuktare. En automatisk hygrometer mäter luftfuktigheten och justerar driften efter det. Luftfuktaren har en vattentank med ett keramiskt filter som renar det vatten som används för att skapa önskad grad luftfuktighet. Vi har även modeller med nattlampor och aromafunktioner.

   Viktigt med rätt luftfuktighet

   En hygrometer mäter luftens fuktighet och luftfuktaren har en inbyggda hygrometer som konstant mäter av och reglerar graden av fukt och tillför fukt vid behov. Kroppen mår bäst i en luftfuktighet mellan 40-50%. För att förhindra dammbildning och spridning av influensapartiklar som ligger kvar i luften, bör fuktigheten i luften vara under 45%. Bakterier trivs i 55% eller högre, och vid en luftfuktighet på över 70% kan det bildas mögel. Rätt luftfuktighet hjälper till att minska influensasymtom och kan förkorta sjukdomsdagar.

   Luftfuktarens hälsomässiga fördelar

   En luftfuktare är bra för att lindra symptomen av torr luft som till exempel svidande ögon, torra slemhinnor, torr och irriterad hy och även sömnproblem. Luftfuktaren gör luften mer behaglig och lättare att andas, både för dig med astma eller allergi, men även för dig som märker av symptomen av torr luft på andra sätt.

   Se även: Luftrenare

   Vanligt är att kombinera en luftfuktare med en Luftrenare som har många positiva hälsomässiga effekter - exempelvis för allergiker och astmatiker.

   Populär
   Luftfuktare NEDIS 5,5L hygrometer
   Luftfuktare NEDIS 5,5L hygrometer
   719 kr/st

   Tillfälligt slut

   Luftfuktare NEDIS 6L hygrometer
   Luftfuktare NEDIS 6L hygrometer
   680 kr/st

   1-2 dagar

   Luftfuktare NEDIS 2,8L sval dis
   Luftfuktare NEDIS 2,8L sval dis
   369 kr/st

   1-2 dagar

   Luftfuktare WOODS WHU600
   Luftfuktare WOODS WHU600
   1 019 kr/st

   Beställningsvara